- Reaksiyon skoru
- 6
Ben 16 yaşındayım ve çok zayıfım. 1 kglik paket alırsam kaç kilo alırım? Boy 180 kilo 50. Çok dalga geçiliyor. Cicibebe'den bir ayda 1 kg mi tüketeyim yoksa 4, 5 kg mi tüketirsme kilo alırım?
Cici bebe yerine abur cubur mu tercih edeyim?Kanka öncelikle millet dalga geçiyor diye bunu yapma sağlığın için yap cici bebe kilo aldırabilür belki ama sağlık ön plandaysa ağırlık ve bol pirinç hayır ben kilo alıyım yeter ise bol bol abur cubur cips jelibon vs çünkü hem çok kalorili hem doyurmaz doyurmayınca bir saat sonra yine yersin
Tabi ki istersen 2 paket jelibon 1 paket cips kraker falan ye 2 saate yine karnın acıkır maddi durumun el verdiği kadar bidaha ye emin ol 1 aya 6 7 kilo minimum alırsınCici bebe yerine abur cubur mu tercih edeyim?
Sağlıklı kilo almak var hocam. O durumdayım. 175-180 boy 75+ kilo. Bazenleri yürüyemiyecek hale geliyorum. Dışarıdan çok kilolu gözükmüyorum yine de ama mantıklı değil.Bol çikolata ye. Patates kızartması da kilo aldırır.
Nasıl?Denemiştim, etkili ama vücuduna yazık olur. Yapma yani.
Gene 30 TL'ye 1 kg almak daha uygun geliyor. abur cuburlar pahalı.Tabi ki istersen 2 paket jelibon 1 paket cips kraker falan ye 2 saate yine karnın acıkır maddi durumun el verdiği kadar bidaha ye emin ol 1 aya 6 7 kilo minimum alırsın