Farklar bunlar hocam
Kesinlikle katılıyorum hocam her şeyi geçtim o fiyatta 15 faz ve iri mosfetler için bile alınır.Sadece PCİE 5.0 için bile alınabilir b650e gibi üst segment anakartta bulunan özellik bu kartta var. Daha ne olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yanlış görmediysem 8 tane daha stok eklenmiş alacak olanlar kaçırmasın derim.
Gaming gecesinde indirime düştü ve beyaz modeli olduğu için fiyat bence makul verdiği özelliklere göre.Bence ucuz degil az satan yer oldugu için en düsük fiyat cıkıyor sadece
O kadar övdünki hocam ddr5 e geçersem bu anakartı alcamARKADAŞLAR SALLAMIYORUM ALIN SİZE TESTİ:
9950X ile max 60 derece görüyor stress testinde mosfetleri...
Çoğu 10 bin liralık anakartlar bile bu kadar serin kalamaz....
Hocam b650m project zero mu beyaz kasa topluyorum yoksa bu anakart mı kasa msi mag pano 100rTam bir f/p anakart beyazını bekliyordum gelmiş stoklara yapıştırdım bi tane .
https://www.incehesap.com/colorful-...-matx-am5-gaming-oyuncu-anakart-fiyati-76553/
al al iyi anakart.O kadar övdünki hocam ddr5 e geçersem bu anakartı alcam
bu daha iyi.Hocam b650m project zero mu beyaz kasa topluyorum yoksa bu anakart mı kasa msi mag pano 100r
B650m project zero 7700 tlbende COLORFUL BATTLE-AX B650M-D PRO V14 modeli var fiyat performans olarak çok iyi fakat türkçe içerik kıtlığı var bu markanın. İlerde mazallah bir sıkıntınız olursa rehber niteliğinde türkçe bilgi zor bulursunuz hep yabancı kaynaklardan var . Fiyat farkı çok uçurum değilse ben MSİ, ASUS gibi markalara yönelmenizi tavsiye ederim.
Bunu alırsam yüzde 10 indirimli olacak makul bir fiyata gelmiş olacakbende COLORFUL BATTLE-AX B650M-D PRO V14 modeli var fiyat performans olarak çok iyi fakat türkçe içerik kıtlığı var bu markanın. İlerde mazallah bir sıkıntınız olursa rehber niteliğinde türkçe bilgi zor bulursunuz hep yabancı kaynaklardan var . Fiyat farkı çok uçurum değilse ben MSİ, ASUS gibi markalara yönelmenizi tavsiye ederim.
bende COLORFUL BATTLE-AX B650M-D PRO V14 modeli var fiyat performans olarak çok iyi fakat türkçe içerik kıtlığı var bu markanın. İlerde mazallah bir sıkıntınız olursa rehber niteliğinde türkçe bilgi zor bulursunuz hep yabancı kaynaklardan var . Fiyat farkı çok uçurum değilse ben MSİ, ASUS gibi markalara yönelmenizi tavsiye ederim.