❌İndirim Bitti! COLORFUL BATTLE-AX B650M-WHITE WIFI 4.999 TL

Bence ucuz degil az satan yer oldugu için en düsük fiyat cıkıyor sadece

Ekler

• 1741376716096.png
    1741376716096.png
    117.9 KB · Hit: 71
Sadece PCİE 5.0 için bile alınabilir b650e gibi üst segment anakartta bulunan özellik bu kartta var. Daha ne olsun :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanlış görmediysem 8 tane daha stok eklenmiş alacak olanlar kaçırmasın derim.
Kesinlikle katılıyorum hocam her şeyi geçtim o fiyatta 15 faz ve iri mosfetler için bile alınır.

Fiyatı güzel keşke hep bu fiyatta kalsa. Yanılmıyorsam indirimden önce fiyatı 5330 lira olması lazım. Çok bir indirim yok ama fiyatı yine de çok iyi. Beyaz arayanlar için nimet

başka bir forumda incelemeleri okudum. Herkes donanım olarak överken yazılım olarak tedirginler. Ben de almak istiyorum ama cesaret edemiyorum.

1741378096600.jpeg

bende COLORFUL BATTLE-AX B650M-D PRO V14 modeli var fiyat performans olarak çok iyi fakat türkçe içerik kıtlığı var bu markanın. İlerde mazallah bir sıkıntınız olursa rehber niteliğinde türkçe bilgi zor bulursunuz hep yabancı kaynaklardan var . Fiyat farkı çok uçurum değilse ben MSİ, ASUS gibi markalara yönelmenizi tavsiye ederim.

bende COLORFUL BATTLE-AX B650M-D PRO V14 modeli var fiyat performans olarak çok iyi fakat türkçe içerik kıtlığı var bu markanın. İlerde mazallah bir sıkıntınız olursa rehber niteliğinde türkçe bilgi zor bulursunuz hep yabancı kaynaklardan var . Fiyat farkı çok uçurum değilse ben MSİ, ASUS gibi markalara yönelmenizi tavsiye ederim.
B650m project zero 7700 tl

Bunu alırsam yüzde 10 indirimli olacak makul bir fiyata gelmiş olacak

Ben de alacaktım vazgeçtim, evet fiyatı donanımına göre çok iyi ama varsın 1000-2000 lira fazla olsun, M2 SSD gen4 destekli olsun, msi, Asus olsun.

Sanki Gen5 destekli SSD kullanacağız.

Hem kaynak sıkıntısı var, hem de biosu sıkıntılı, biosu atmak bile dertmis

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,529
Üyeler
174,388
Son üye
volkie1912
Geri