Neler Yeni

Comnet Fiber ve VDSL hizmetini kapattı ne yapıcaz?

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
haklısınız bende 500mbps superonline kullanıyorum 500tl tv plus uydusu ve aboneliği ile beraber benim bölgemde 1gbps altyapısı türknette yok gösteriyor ama superonline 1000mbps veriyor tarifem 500 olmasına rağmen
turkcell turk telekom altyapısıyla 1000mbps veriyor mu hocam?

Sebastian Szymanski

80+ Silver
+300 günüm vardı of ya valla rezillik. Vdsl altyapım var ne tavsiye edersiniz. Netspeed düşünüyorum
Netgsm güzel gözüküyor hocam 6 ay sabit fiyat garantisi de var davet kodu ile 40 tl indirim oluyor 260 TL'ye geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Netgsm güzel gözüküyor hocam 6 ay sabit fiyat garantisi de var davet kodu ile 40 tl indirim oluyor 260 TL'ye geliyor
Bende 10 gün içinde buna geçiş yapacağım

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,462
İsim
Emre

Bende 10 gün içinde buna geçiş yapacağım
Mobil hat için netgsm kullanıyorum. Netgsm nin de ayağı sağlam değil gibi şuan mobil hat satmıyorlar

Capt.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Furkan
Anasını satayım internet gitmiş. Hay Allah’ım şimdi yeni firmaya belge falan gönder derken internet olmayacak kaç gün.
e devletten yapılıyor çoğu firmaya geçiş işlemi

Sebastian Szymanski

80+ Silver
mobil hatlarda sıkıntı oldu geçiş yaptı bazıları halen kullanamıyorlar geçiş bile yapamıyor bazısı çünkü kod gelmiyor
İnternet içinde öyle midir sizce?

Evet onu yeni öğrendim modemle birlikte 320 ye geliyor ozaman aylık
Ben geçmedim hocam daha araştırıyorum yukardaki arkadaşların da yorumlarını okuyun lütfen

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Emirhan Doğan
Beyler 11.12.2024 tarihi itibari ile Comnet fiber ve vdsl hizmeti vermeyi bıraktı şu an 110 günüm kalmasına rağmen iptal edildi, paramızı nasıl alıcaz nasıl iade alıcaz onun dışında fiber hizmeti veren uygun fiyatlı iyi bir firma var mı ne yapcaz dostlar
Alt yapın 1000 MBPS yi kapsıyor ise türknet e geçiş yapın 100MBPS ise türk telekom veya kablonet tercih edebilirsiniz
Beyler 11.12.2024 tarihi itibari ile Comnet fiber ve vdsl hizmeti vermeyi bıraktı şu an 110 günüm kalmasına rağmen iptal edildi, paramızı nasıl alıcaz nasıl iade alıcaz onun dışında fiber hizmeti veren uygun fiyatlı iyi bir firma var mı ne yapcaz dostlar

Top Bottom