Mertpk
80+ Platinum
- Katılım
- 25 Mart 2020
- Mesajlar
- 14,033
- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 29,971
kim bustladi ben izlerken daglara taslara sıkıyodunHaklısın abi iyi ki plat'ın eşiğindeyim, Immortal olsam ne olacaktı..
kim bustladi ben izlerken daglara taslara sıkıyodunHaklısın abi iyi ki plat'ın eşiğindeyim, Immortal olsam ne olacaktı..
Abi geliştik.kim bustladi ben izlerken daglara taslara sıkıyodun
Kesinlikle, mesela ben de amouranth yerine elraen tercih ederim. Kendisi çok yakışıklı biridir...Bu arada çok boş bir platform. Gençler bunları saatlerce izleyip para atacağına daha yararlı şeyler yapabilirler. Saçma sapan yayıncılara para kazandırıyorlar. Bu arada Amouranth favorim.
izlemek boş değil para atmak boş ve bu kişiden kişiye değişen bir durum mesela sana göre boş başkasına göre dolu olabilirBu arada çok boş bir platform. Gençler bunları saatlerce izleyip para atacağına daha yararlı şeyler yapabilirler. Saçma sapan yayıncılara para kazandırıyorlar. Bu arada Amouranth favorim.
Cimer ke4 kişinin bulunmasına yardım eden kişilere ödül varsa... Bolusebiliriz çünkü ben buldum gibi.