❌İndirim Bitti! Connectgame indirimleri

Neden hocam? Hotswap'ın ne gibi artısı var ki?
mesela w tuşu bozuldu, içinden çıkıyorsa ki çıkmalı çıkan switchle bozulanı değişebiliyorsunuz. bambaşka bir switchde takabilirsiniz ilerde. diğer türlü lehimli olunca baya uğraştırıyor ustası değilseniz yapamayabilirsiniz.

Hocam bağlantı sorunu falan çekersem? Paranoyak oldum yemin ederim. Bu fiyata daha iyisini bulamayacağımı biliyorum ama siteye de güvenesim gelmiyor hiç.
hocam kablosuz şart değilse trde illaha altarnetif bulunur kablolu olarak, ama sorunsuz kablosuz dream switch felan 1700 e nasıl alcaksınız.

hocam kablosuz şart değilse trde illaha altarnetif bulunur kablolu olarak, ama sorunsuz kablosuz dream switch felan 1700 e nasıl alcaksınız.
Hocam ondan bahsediyorum fiyatı zaten muazzam ama klavyeyi alıp 1 ay sonra sorun yaşamakta istemiyorum. Çok kararsız kaldım şu an

Hocam bende bu siteden fnatic klavye bakıyorum baska hicbir yerde yok. İlk defa mekanik klavye alacağım için birde tuş aktiflesme mesafesi kısa olduğuna dair bir şeyler okudum bunun için kullanmakta zorluk yaşarsam diye hepsiburada üzerinden satıcıya soru sordum denediğim bir ürünü geri iade edebilir miyim diye soruyu cevaplamayıp kaldırdılar. Elime ulaşabilir fakat sonrası için fazla güven vermiyorlar
5-6 aydır benle, ilk başta yabancılık çekebilirsin fakat birkaç güne alışıyorsun ve rahat geliyor. Beyaz olanı kullanıyorum şu an çok memnunum.

Arkadaşlar kablosuz mouse olarak alınır mı? yoksa daha iyisi varmıdır bu fiyatlara attackshark vardı snrm birde

hocam aliexpressten almışsın gibi düşün sorun çıkarsa geri gönderebiliyo musun
alide hiç şans yok gene connectte şansın tutarsa ulaşabiliyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar kablosuz mouse olarak alınır mı? yoksa daha iyisi varmıdır bu fiyatlara attackshark vardı snrm birde
hangisi? magnezyumun rakibi yok. darua a950 pro 1350 olan ondada nordic var 2kdan aşşagı nordic yok. baken mcuya göre 2 kat verimli ve sorunsuz. 4k olan versiyonundanda içinden 4k dongle çıkıyor başka hiçbir mousede çıkmaz genelde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,795
Üyeler
186,940
Son üye
enisbey37
Geri