❌İndirim Bitti! Connectgame Yılbaşı İndirimleri

4k nın ne gibi bir farkı var çok hakim olduğum bir konu değil bu mouse işi ama uzun süredir almak için bakıyorum, max 1k bütçe ile yukarıda dediğinize göre dareu a950 pro almayı düşündüm fakat 4k dediğimiz olay neyi değiştirdiğini bilmesem de önemli bir şeyse 1500 baremine geçmeyi düşünebilirim mouse için
Çok espor oynamıuosan farki anlamassın ama alırken onu alsan daha iyi

4k nın ne gibi bir farkı var çok hakim olduğum bir konu değil bu mouse işi ama uzun süredir almak için bakıyorum, max 1k bütçe ile yukarıda dediğinize göre dareu a950 pro almayı düşündüm fakat 4k dediğimiz olay neyi değiştirdiğini bilmesem de önemli bir şeyse 1500 baremine geçmeyi düşünebilirim mouse için
ms düşuk, 1k olan 1000 hz polling rate 1.5k olansa 4000 hz polling rate bu değerler msini düşürür ve daha iyi bir oyun performansı sunar.

Mouselar bana neden çok kalitesiz plastikten yapılmış gibi veya tıklayınca internet kafede kullanılan ucuz mouse sesi gelecekmiş gibi geliyor. Kaliteli midir bu indirimde olan fp mouselar? Deathadder v3 pro alacaktım 3.5k’ya.

dareu 4k pro ve ihtiyacım olmamasına rağmen ek75 pro alasım var, çok iyi değiller mi :D
Benim de alasım var ihtiyacım olmadığı halde kara kara düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mouselar bana neden çok kalitesiz plastikten yapılmış gibi veya tıklayınca internet kafede kullanılan ucuz mouse sesi gelecekmiş gibi geliyor. Kaliteli midir bu indirimde olan fp mouselar? Deathadder v3 pro alacaktım 3.5k’ya.
Kailh gm veya huano switch kullanıyorlar ayrıca dareular pbt mataryel ile geliyor. 3.5k'ya A950 Pro 4K magnezyum varken ben v3 almazdım açıkçası

Cahilce bir soru olabilir ama razer ve steelseries gibi köklü markalar varken neden herkes bu mouseleri övüyor markasını duymadım bile önceden.
Sağlam yapıyorlar çünkü. Şu an Razer dışı büyük markalar boş işlerde. GPX V2 çıktı 5K dan stıyorlar akıl var mantık var. SS ürünleri zaten berbat son yıllarda.

Razer ı her zaman överim. Hiç çizgisini bozmayan köklü ve kaliteli bir marka. 1900 e falan arada cobra Pro düşüyor. Sabaha kadar overbilirim.

Pulsar x2 mi xm2we mi?
M800 Pro

Direkt yapıştırıyorum, fotoda gördüğün üzere kafam büyük, sıkıntı yaşarmıyım ?
Sanmam

Sistemi upgrade yapmak için para harcamak istiyorum ama bu klavye ve mouse bana çok güzel bakıyor :D 3 bin liraya bir anakart alabilirdim :D
Anakart boş iş git mouse al 😎

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,429
Üyeler
183,427
Son üye
tayfuneser1903
Geri