Gif Man
80+ Gold
Dostum ben tilt oldum İbrahimin de sinir olması çok doğal, böyle bir şeyi biri bana yapsa engellerdim.
ibrahim teşekkürler senden 600w üzeri bir psu bekliyorum bu sıraKasa fiyatına psu ile beraber.
![]()
COOLER MASTER MASTERBOX TD500 V2 ARGB MESH 700 TD500V2-KGNN70-STU, Temperli Cam, USB 3.2, 4xARGB Fan, MidTower, 700W PSU+ Kasa - inventus
COOLER MASTER MASTERBOX TD500 V2 ARGB MESH 700 TD500V2-KGNN70-STU, Temperli Cam, USB 3.2, 4xARGB Fan, MidTower, 700W PSU+ Kasainventus.com.tr
Hocam pahalı ayrıca power 850w lazım bana bunun içindekini napcam@ARTIK FAN DEĞİLİM 360mm destekli kasa istersen![]()
Televizyon hiç paylaşmadım sanırım dostum. Fiyatlarını çok takip etmiyorum.@Ckribrahim valla aslında televizyon indirimiz e beklerim 9000 civarlarına
Off tam bir kazık kasa o zaman. Nex White E tier bilginiz olsun. Kesinlikle önermem.Alacakların bilgisine. Bu kasanın içinden
Cooler Master Elite Nex White 700 W MPW-7001-ACBW-BEU Power Supply çıkıyor. Kabloları da böle eski tip sarı, kırmızı, siyah kablolar. TD500 ün kasa kalitesi tartışılmaz tabii ki ama içinden çıkan PSU nun kablolarının sarı olması yani eski tip olması çok can sıkıcı. En azından benim için. Örneğin deep cool gibi örgülü siyah kablolar olsa daha güzel olurdu.
SatHocam pahalı ayrıca power 850w lazım bana bunun içindekini napcam
Baktım ama fan yok içinde egzos ile geliyor sadece. Bu durumda antec daha mantıklı geliyor banaSat
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gençergaming de CH510 Mesh Digital satılıyor PSU süz bak istersen.