Neler Yeni

ÇÖP PSU, C4, SON SİSTEM YAKICI, Bu Patlar Diyenlere!

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Aslında haklısın, bu kadar insanı toplamışlar buraya ve hepsi de bilgisiz. Gidip boş yere para veriyor Corsair falan gibi markalara oysa ne gerek var mis gibi Frisby alıp kullan değil mi?
Bundan sonra Frisby önereceğim. Fazla para vermeye ne gerek var. @Korkusuz_Türk_03 de doğruladı zaten aldık onayı.

106410

80+ Silver
Bundan sonra Frisby önereceğim. Fazla para vermeye ne gerek var. @Korkusuz_Türk_03 de doğruladı zaten aldık onayı.

Kesinlikle katılıyorum. Onay vermeseydi belki önermezdim ama o da onayladığına göre artık önerebiliriz, ne de olsa biz hiçbir şey bilmeyen cahil kişileriz.

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
tm zaten xigmatek kullanıyom :D

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu işler biraz şans işidir.
Size sorunsuz gelir sırf siz sorun yaşamadınız diye herkese sorunsuz demek isterseniz.
Alacak kişinin bütçesi çok düşük ve alacağı fiyat bandında daha iyisi yok ise mecburen alacak zaten,sorun çıkarmaz ise de şansına.
Ama bütçesi varken gidip kaliteli PSU markalarında almıyor da sırf biraz daha ucuz diye yada bilgisi olmadığı için kaliteli markalar yerine bu tarz markalara yönelirse uyarılıyor.
Sizin şu an sorun yaşamıyor olduğunuz yarın da aynı şekilde sorun olmayacağı anlamına gelmiyor.
-
-
-

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
Frisby PSU kullanıyorum (imzamda göründüğü üzere)
PSU çöp, c4, patlıyor, sakın alma vb. yazanlara gelsin 👇👇
Umarım alınganlık yapmazsın ama ben o frisby psu yu %100 e yakın güçte çalışırken ne yapacağını göreceğiz kötü güç kaynakları yüksek yüklerde kullanmak çok riskli bence(imzamdaki sistemdeki psu elektrik kaçırıyor diye elimde yedekte bekleyen cyber 350w lık bir psu yu bağladım prime 95 ile fullmark ı aynı anda açıp mutfağa gittim 10 dk sonra abim sistemi elektrikten çekmiş psu nun anakartında 4 tane direnç yanmış ama sisteme bir şey olmadı bazen psu kendini yakar ama kondansatör patlarsa sistem çöp olabilir fazla voltaj sebebiyle)

Adolf Hitler

80+ Bronze
Size sorunsuz gelir sırf siz sorun yaşamadınız diye herkese sorunsuz demek isterseniz.
Alacak kişinin bütçesi çok düşük ve alacağı fiyat bandında daha iyisi yok ise mecburen alacak zaten,sorun çıkarmaz ise de şansına.
Ama bütçesi varken gidip kaliteli PSU markalarında almıyor da sırf biraz daha ucuz diye yada bilgisi olmadığı için kaliteli markalar yerine bu tarz markalara yönelirse uyarılıyor.
Sizin şu an sorun yaşamıyor olduğunuz yarın da aynı şekilde sorun olmayacağı anlamına gelmiyor.
-
-
-
Koskoca dünyada sadece 2 kişi

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
Direkt CS:GO bölümüne denk geldim. Şu tarz cümleler kurmuşsun. "Bir oyuncu o oyunu 100 FPS'de oynayamıyorsa kötüdür", "80-100 FPS ile oynayamayan 240Hz 240-250 FPS ile daha iyi oynayamaz". Bu cümleler tamamen yanlıştır. 60 FPS 60Hz bir sistem ile, hatta 60Hz 100 FPS bir sistem olsun. Böyle bir sistemle kötü oynayan biri 240Hz 240-250 FPS veyahut 144Hz 144-150 FPS ile çok çok çok daha iyi oynayabilir. Bu cümlelerin çok saçma ve yanlış. İzlerken güldüm gerçekten.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Bu ikisi karşımıza çıkan Türkiye'de sorun yaşayıp konu açan iki kişi sadece. Her sorun yaşan konu açmıyor. Ayrıca yabancı forumlarda ararsak neler neler buluruz...

Adolf Hitler

80+ Bronze

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
-
-
-
Bu PSU'larda bence şans işi yok ama PSU ya 1.hafta yada 1.yıl. PSU kullanım yüzdesi ile alakalı.
Video'da saçmalıktan ibaret.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tüm dünya Technopat ve Da forum mu kullanıyor?

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reddit'e bu PSU'yu sorsan. Direk garbo tier derler.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Dostum 100 Fps az bir rakam deyil ve bunlar kesinlikle doğrudur..
60hz monitör varsa 1000 FPS'de alsan 60 FPS oynuyorsun aslında. Yüksek hz miktarında iyi oynayabilenler tepki süresi çok kısa olanlardır.

Top Bottom