Öneri Core Frozr S Nasıldır?

Reaksiyon skoru
12
Core Frozr S almaya karar verdim ama soğutması nasıl düzgün bir bilgi bulamadım. Kullanan varsa sıcaklık değerlerini paylaşabilir mi?

Dostum CORE FROZR S yerine T6 Ultra çok daha iyi olur, CORE FROZR L ayarında bir soğutucu.

onun yerine 40tl daha koyup L olanı alın

Dostum CORE FROZR S yerine T6 Ultra çok daha iyi olur, CORE FROZR L ayarında bir soğutucu.
T6 Ultra daha ucuz ve daha iyi soğutuyor, ona da bir bakın.
Malzeme kalitesi iyi olsun istiyorum o yüzden MSI düşünüyorum.
onun yerine 40tl daha koyup L olanı alın
S ile L'nin fan boyutları aynı ekstradan ışığı var ve boruları siyah soğutmada fark var mı?

Dostum malzeme kalitesi ne alaka? Araba değil ki bu, ne malzeme kalitesinden söz ediyorsun? :D
Takacaksın soğutacak işlemciyi işte.
Cidden daha iyisi varken gidip de CORE FROZR S almak hiç ama hiç mantıklı değil.
S ile L'nin fan boyutları aynı ekstradan ışığı var ve boruları siyah soğutmada fark var mı?
Borular L modelinde nikel ile kaplı.

ışığı yok L daha sessiz
ve yan kısmı değişik şöyle
L.png
S.png
ilk ss L, ikincisi S her türlü L daha yakışıklı bana göre tabii.

Bu konuya bakabilirsin şahsen benim inceleme konum ryzen 5 3600 ile test etmiştim. T6 ultra ile farklarını vb. de yazmıştım.

Bu konuya bakabilirsin şahsen benim inceleme konum ryzen 5 3600 ile test etmiştim. T6 ultra ile farklarını vb. de yazmıştım.
Testleri inceledim yaşadığınız yerin o günlerde sıcaklığı kaç derece civarıydı? Ben sıcak bir yerde yaşıyorum ondan soruyorum.

Testleri inceledim yaşadığınız yerin o günlerde sıcaklığı kaç derece civarıydı? Ben sıcak bir yerde yaşıyorum ondan soruyorum.
Hocam testleri yaptigim sicaklik 28 derece civariydi yani o andaki hava sicakligi kesin degil ama bu sekilde hatirliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,318
Üyeler
189,252
Son üye
kalijex
Geri