FurkanKutlu
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
Core Frozr S almaya karar verdim ama soğutması nasıl düzgün bir bilgi bulamadım. Kullanan varsa sıcaklık değerlerini paylaşabilir mi?
Dostum CORE FROZR S yerine T6 Ultra çok daha iyi olur, CORE FROZR L ayarında bir soğutucu.
Snowman T6 Ultra 6 Bakır Kanallı Rainbow Cooler Fan Fiyatı
Snowman T6 Ultra 6 Bakır Kanallı Rainbow Cooler Fan en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Malzeme kalitesi iyi olsun istiyorum o yüzden MSI düşünüyorum.T6 Ultra daha ucuz ve daha iyi soğutuyor, ona da bir bakın.
S ile L'nin fan boyutları aynı ekstradan ışığı var ve boruları siyah soğutmada fark var mı?onun yerine 40tl daha koyup L olanı alın
Dostum malzeme kalitesi ne alaka? Araba değil ki bu, ne malzeme kalitesinden söz ediyorsun?Malzeme kalitesi iyi olsun istiyorum o yüzden MSI düşünüyorum.
Borular L modelinde nikel ile kaplı.S ile L'nin fan boyutları aynı ekstradan ışığı var ve boruları siyah soğutmada fark var mı?
ışığı yok L daha sessizMalzeme kalitesi iyi olsun istiyorum o yüzden MSI düşünüyorum.
S ile L'nin fan boyutları aynı ekstradan ışığı var ve boruları siyah soğutmada fark var mı?
donanimarsivi.com
Testleri inceledim yaşadığınız yerin o günlerde sıcaklığı kaç derece civarıydı? Ben sıcak bir yerde yaşıyorum ondan soruyorum.Bu konuya bakabilirsin şahsen benim inceleme konum ryzen 5 3600 ile test etmiştim. T6 ultra ile farklarını vb. de yazmıştım.İnceleme - Msi Core Frozr S (Ryzen 5 3600)
Merhabalar uzun süredir msi core frozr s işlemci soğutucusunun incelemesini yapmak istiyordum sonunda nasip oldu. Bu soğutucu hakkında çok fazla inceleme yok ve çok fazla kullanan da yok bu yüzden böyle bir inceleme konusu açma gereği duydum. Öncelikle soğutucunun kutusundan termal macun da...donanimarsivi.com
Hocam testleri yaptigim sicaklik 28 derece civariydi yani o andaki hava sicakligi kesin degil ama bu sekilde hatirliyorum.Testleri inceledim yaşadığınız yerin o günlerde sıcaklığı kaç derece civarıydı? Ben sıcak bir yerde yaşıyorum ondan soruyorum.