Yardım Core i5-11400F CPU Kullanımı Hatalı

Reaksiyon skoru
87
Merhaba ben i5 11400f ve rx6500xt sistemim var dün oyun oynarken birden aklıma görev yöneticisini açmak geldi ve cpu kullanımı %60 civarı sonra amd adrenalin i açtım orda ise %40 civarında sonra msı afterburner i indirdim ordada %40 civarında sonra bir program daha açıp armory crtae yi açıp 4 programdan baktım sadece görev yöneticisi yüksek gösteriyor win11 pro kullanıyorum win10 dayken böyle bir şey yoktu bir yardımcı olabilir misiniz sadece gta değil genel olarak hep aynı

Resim yok kusura bakmayın eğer resim isterseniz akşam eve gidince atarım

Merhaba ben i5 11400f ve rx6500xt sistemim var dün oyun oynarken birden aklıma görev yöneticisini açmak geldi ve cpu kullanımı %60 civarı sonra amd adrenalin i açtım orda ise %40 civarında sonra msı afterburner i indirdim ordada %40 civarında sonra bir program daha açıp armory crtae yi açıp 4 programdan baktım sadece görev yöneticisi yüksek gösteriyor win11 pro kullanıyorum win10 dayken böyle bir şey yoktu bir yardımcı olabilir misiniz sadece gta değil genel olarak hep aynı

Resim yok kusura bakmayın eğer resim isterseniz akşam eve gidince atarım
görev yöneticisi çoğu zaman yanlış gösterir. özelliklede yük altındayken.

amd ve afterburner verilerine bak sen hocam

Görev yöneticisi arada bir çalıştığı için tam olarak gerçeği gösteremiyor olabilir örneğin; CPU yöneticide %70 çalışıyor gibi gözükür fakat asında %50 olarak da çalışabilir bunu tam olarak anlamak için kullanılan anakartın markasının yaptığı (MSİ'ın Afterburner uygulaması) gibi uygulamalar kullanılıp gerçek sonuçları elde edebilirsiniz.

Geri