Spektrumdx3
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Antalya virüsten yıkılıyor. Hala 1 günde açıklanıyor. En az iki belirti gösterene hemen test yapılıyor.
saolGeçmiş Olsun...
bide dayı burası artvin temmuzda sıfır vaka vardı şimdi coronadan yıkılıyor burası antalyayla karıştırma lütfenAntalya virüsten yıkılıyor. Hala 1 günde açıklanıyor. En az iki belirti gösterene hemen test yapılıyor.
saolgeçmiş olsun
Var o işte Bi saçmalık.bılmıyorum cok bana test yaptırdım dedı
Geçmiş olsun hocam benimde bugün annem ve babamın sonuçları pozitif çıktıarkadaşlar başlıktan anlıcanız gibi corona yüzünden cok sevdim bir arkadaşım değer verdim biri şuan coronadan dolayı karantinada 14gün içinde belli olucak test yapılmış sonucu belli değil umarım corona değildir lütfen dua edebilirmisiniz tşkler dua edenler için
aga be arkadaşımın annesıde aglıyor durumaGeçmiş olsun hocam benimde bugün annem ve babamın sonuçları pozitif çıktı
duyunca bende cok uzuldumaga be arkadaşımın annesıde aglıyor duruma
geçmiş olsun reisGeçmiş olsun hocam benimde bugün annem ve babamın sonuçları pozitif çıktı
Çok geçmiş olsun hocam, Allah Şafi ismiyle şifa versin inşallah.Geçmiş olsun hocam benimde bugün annem ve babamın sonuçları pozitif çıktı
saol reisÇok geçmiş olsun hocam, Allah Şafi ismiyle şifa versin inşallah.
Siz de moralinizi yüksek tutmaya çalışın, bir şey olmaz Allah'ın izniyle.
Hocam yapacak tek bir şey var oda kendini izole etmek...aga be arkadaşımın annesıde aglıyor duruma
Mesaj otomatik birleştirildi:
duyunca bende cok uzuldum
Allah şifa versinarkadaşlar başlıktan anlıcanız gibi corona yüzünden cok sevdim bir arkadaşım değer verdim biri şuan coronadan dolayı karantinada 14gün içinde belli olucak test yapılmış sonucu belli değil umarım corona değildir lütfen dua edebilirmisiniz tşkler dua edenler için