Cevdet Sunay
80+ Platinum
Dahası
Sizde de Samsung C Die var. İşlemci nedir?
ryzen 3 3200g apu işlemciSizde de Samsung C Die var. İşlemci nedir?
apu olduğu için frekans yükseltme çabasındayım zaten yoksa takıntım yokryzen 3 3200g apu işlemci
Gördüm. Overclock konusunda hiç mükemmel bir çip değil.Attım hocam
2 tane RAM var. 2'sini de atmalısınız.
Rehber - RAM Çiplerinizi Öğrenin![Güncel]
-İndirme linki düzeltildi. Öncelikle neden çiplerimizi öğrenmek önemli ondan bahsedelim. Bir örnek vericem. Mesela bir RAM alacaksınız. Adata D30' da karar kıldınız. Çünkü markasını beğendiniz. Lakin 15 TL ucuza NeoForza olduğunu gördünüz. Kararsız kaldınız ve markadan dolayı kararınızı Adata'...forum.donanimarsivi.com
Dram Calcutor'u indir, ZEN +'ı seç anakartın B450 ise B450/X470'i seç. Frequency kısmında 3400 veya 3533 olan'ı seç, calcute safe yazan yere tıkla.ryzen 3 3200g apu işlemci
bana stabil geldi hocam 3333mhzde voltaj yemeden cl yükseltmeden çalışınca 3600da ayarlayınca çalışır diye umut ediyorumGördüm. Overclock konusunda hiç mükemmel bir çip değil.
Hayır. Çip kötü maalesef. @RevDeisDoubana stabil geldi hocam 3333mhzde voltaj yemeden cl yükseltmeden çalışınca 3600da ayarlayınca çalışır diye umut ediyorum
bu bdie cdie dediğiniz yerde benim ki c die demiştiniz ama onu bulamadımDram Calcutor'u indir, ZEN +'ı seç anakartın B450 ise B450/X470'i seç. Frequency kısmında 3400 veya 3533 olan'ı seç, calcute safe yazan yere tıkla.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İkisi de C Die.
denemekte fayda var hocamHayır. Çip kötü maalesef. @RevDeisDou
3400 16-18-18-21-62 tutabilir ama Dram Calcutor'u indirmen gerekli sonra yapman gerekenleri atarım.
Normalde C die o, o çipleri karıştırıyor o program.bu bdie cdie dediğiniz yerde benim ki c die demiştiniz ama onu bulamadım
Samsung C Die seç, veya Oem hangisi ise sen B seçmişsin.denemekte fayda var hocam
hangisini seçmeliyim oradanNormalde C die o, o çipleri karıştırıyor o program.
Samsung C Die seç, veya Oem hangisi ise sen B seçmişsin.