Corsair hs 80 mi, mhose v9 pro mu?

thecarlos

80+
Reaksiyon skoru
114
Arkadaşlar selam. 3000 TL bütçem var. Bir arkadaşım 2500 TL'ye Corsair hs 80 kablolu kulaklığını satıyor. Beraber almıştık zaten alırken geçen sene aldı ama çok az kullandı durumu iyi.

Ya da ben sıfır bir MCHOSE v9 PRO alacağım. Karar veremedim. Kablolu ya da kablosuz olsun şartı yok bende. Sesi gerçekten çok kaliteli versin istiyorum. Ses gerçekten benim için çok önemli. Mikrofon da biraz önemli video çekiyorum çünkü. Ama 2500 TL'ye 2. el bir Corsair hs80 mi? ( Çok az kullanılmış garanti fatura falan her şey var ) Yoksa 0 MCHOSE V9 pro mu? V9 pro için güzel cevaplar aldım ama ses kalitesi olarak çok yüksek beklememek lazım dediler. Karar veremedim yardım edin lütfen.

marka marka marka
kulaklıkta marka alınız
amazonda 3000 liraya hyperx core 2 wireless gördüm depo ürünü 3700 liradan 3000 e düşüyor

hiç düşünmem onu alırım

mikrofon önemliyse

mikrofon önemli değilse

barracuda(düz versiyon)
yine aynı fiyatlarda bulunursa

bir de link vereyim

hyperx

5 adet stok görünüyor

marka marka marka
kulaklıkta marka alınız
amazonda 3000 liraya hyperx core 2 wireless gördüm depo ürünü 3700 liradan 3000 e düşüyor

hiç düşünmem onu alırım

mikrofon önemliyse

mikrofon önemli değilse

barracuda(düz versiyon)
yine aynı fiyatlarda bulunursa

bir de link vereyim

hyperx

5 adet stok görünüyor

Kontrol ettiğim de indirim gözükmüyor hocam. Bir de FPS oyunu çok oynayan birisi değilim hikaye oyunu ve film odaklı alacağım yani. Sırf kablosuz diye kötü bir kulaklık olsun istemiyorum. Ne diyorsunuz?

satın alma seçeneklerinde 2. el
yeni gibi
kısmına basacaksın
büyük ihtimal sana sıfıra benzer bir kulaklı gelecek

bu hyperx her işi düzgün yapan bir kulaklık . DTS yazılımı ile geliyor sanırım

her şeyi mükemmel olsun istiyorsan 10+ bin lira vermek lazım

hyperx sana yeterli gelir bütçene göre

şahsen kablolu kulaklık bana zor geliyor. ancak bugün yine amazonda yeni gibi hs80max gördüm 2000 lira civarında kablolu

mikrofon önemli değil film müzik premium olsun diyorsan barracuda(x değil) 3000 e bulunabiliyor pembe versiyonu
ama mikrofonu çok kötü!
sen mikrofon kullanacaksın bunu tavsiye etmem ancak bence bu müzik için 1 numara v2 pro dan bile iyi.
razer v2 pro 2023 var yine amazonda ancak fiyatı amazon 2. el yeni gibi 4500 lira
bu hepsinden iyi orta sınıflar içinde çünkü efsane mikrofonu var. bende xbox versiyonu var yazılım kurulamıyor pc de.
yazılım deyip geçme razerın thx ekolayzeri kulaklığa çağ atlatıyor.
paralı ekolayzerım da var dolby atmos
THX spatial audio çok daha üstün ve bass boost olayı var razer yazılımında. donanıma etkisi beklenmeyecek kadar yüksek.
v2 pro 2023 e yazılım kurulabiliyor pc versiyonuna

o daha mantıklı yani kalite arttıkça fiyat artacak

bak ben geçen gün gamepower aero aldım şimdi 2000 lira fiyatı

yemin ederim 20 lira olsa alınmaz

benim tavsiyem

bunlar marka

corsair hyperx asus razer fark etmez amazon depo ya bak pc den daha rahat bakarsın

güle güle kullan

marka al

o verdiğin fiyata değecek

mcpose falan alma

Hocam baktım da genel olarak pahalı bir şey bulamadım. Dediğim gibi asıl önceliğim ses kalitesi. Sıfırı 4500 civarı olan Corsair kablolu mu, sıfırı 3000 TL olan markasız kalitesiz bir wirelles kulaklık mı cevabım Corsair saniırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,173
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri