Neler Yeni

Corsair HS35 1 yıllık uzun kullanım ve değişim süreci

T.P.G.

80+ Titanium
Şu konuyu tam aç artık arkadaşım, 2'dir yarım kalıyor.

Güzel inceleme, ellerine sağlık.

"LAN DAHA İNCELEME BİTMEDİ"

Elinize sağlık hocam

Benim HS70 PRO'nun da kulağa takılan kısmı kırıldı. Hiçbir baskı uygulamadım, daha 6. ayında kırıldı.

Güzel konu ki @Furkan Aslan ın kötü konusu mu var ?
Görseller eklendi.

T.P.G.

80+ Titanium
Bana yardım edersen çok iyi olur gıcırdama rahatsız edicek kadar yok ama var yinede.
Tamam, benim yazdığım mesaj bu, kendine göre düzenle.
Buradan Warranty- Replacing My Product

Submit a request – Corsair

Hi, the head part of my Corsair HS35 headset recently broke although I did not apply any pressure. Also, creaking started about 4 months after taking the product. I request the exchange of the product, thanks for now.

Faturan, kulaklığın hasarlı fotoğrafları, lot numarası (serial number yerine yazacaksın)

Kalan bilgileri de doldurup gönder, mailini de kontrol et sık sık, yakın zaman içinde iletişime geçeceklerdir.

DonanımFikir

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,753
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Güzel inceleme olmuş.
Bende ilerde Trust kulaklık uzun deneyimi rehberi yaparım,fikrin için sağol.

f8cus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Halil Ibrahim
Merhabalar bende 7 ay HS35 kullandım ve bi gün kafama takarken nedensizce kırıldı (hiç esnetmedim her gün yaptığım gibi taktım) ve mikrofonu falan buruştu rengi akmaya başladı sesim çok püfürtülü gidiyordu ağzımdan uzaklaştırıncada kimseye sesim gitmiyordu daha doğrusu rezalet bi kulaklık kimseye önermem yakınlarda bi arkadaşım aldı alma dedim ama aldı yakında pişman olacağının farkında değil ,) ama hs35 kırıldıktan sonra MSİ DS502 kulaklığına geçtim bi arkadaşım 8-9 aydır kullanıyodu önerdi bende aldım çok memnunum almak isterseniz msi ds502 alabilirsiniz gerçekten çok iyi.

T.P.G.

80+ Titanium
Merhabalar bende 7 ay HS35 kullandım ve bi gün kafama takarken nedensizce kırıldı (hiç esnetmedim her gün yaptığım gibi taktım) ve mikrofonu falan buruştu rengi akmaya başladı sesim çok püfürtülü gidiyordu ağzımdan uzaklaştırıncada kimseye sesim gitmiyordu daha doğrusu rezalet bi kulaklık kimseye önermem yakınlarda bi arkadaşım aldı alma dedim ama aldı yakında pişman olacağının farkında değil ,) ama hs35 kırıldıktan sonra MSİ DS502 kulaklığına geçtim bi arkadaşım 8-9 aydır kullanıyodu önerdi bende aldım çok memnunum almak isterseniz msi ds502 alabilirsiniz gerçekten çok iyi.
DS502 yerine bir sürü alternatif var :D.
Bana değişimden gelen ürünün de ses tekerleği çalışmıyor şu an. Tekrar Ticket attım HS50 Pro kopartmaya çalışacağım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Hasan kalay
Ben de 1 yıldır hs 35 kullanıyorum, normal bir şekilde kulağımdan çıkartırken tepesinden, tam ortadan çatladı kırılmasına ramak kaldı, bu sebeple garantiye geri yolladım, cevap bekliyorum. Kulaklığın esnekliği leş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu da benim hs35 in durumu, kulağımdan çıkartırken bu hale geldi, hiç zorlamadım her zaman çıkarttığın gibi çıkarttım.

Ekler

• WhatsApp Image 2021-01-08 at 19.44.13.jpeg
    WhatsApp Image 2021-01-08 at 19.44.13.jpeg
    79 KB · Hit: 102

Xxxxyyyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Xxxx yyyy
Ben de durduk yere üst tarafı kırılan hs35 kulaklığımı incehesaba geri yolladım, servise yolladılar, gittiği gibi geri geldi, değişim veya tamir olmadı, diyecek bir şey yok rezalet.

Top Bottom