Flokii
80+
Evet kendine gülmelisin bence de 3. 4. Sınıf gibi laf sokma çabalarına giriyorsun ilkokul da değiliz sonuçta büyü birazcık.Bence de .
Evet kendine gülmelisin bence de 3. 4. Sınıf gibi laf sokma çabalarına giriyorsun ilkokul da değiliz sonuçta büyü birazcık.Bence de .
KULAKLIĞI KULLANIYORUM ALINMAZYapıştırın kulaklık arayışında olanlar fiyat çok iyi.
Hayırlı olsun.
Corsair Ca-9011215-Eu Hs50 Pro Stereo Oyuncu Kulaklığı Siyah (Pc Ps4 Xbox One Nintendo Switch Uyumlu) : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Corsair Ca-9011215-Eu Hs50 Pro Stereo Oyuncu Kulaklığı Siyah (Pc Ps4 Xbox One Nintendo Switch Uyumlu) : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
evet kötü kulaklıkKötü kulaklık fiyatına değmez
300'e ne alacak ?KULAKLIĞI KULLANIYORUM ALINMAZ
bas namına bir şey yok
tizleri iyi ama
bundan önce rampage comfort almıştım kulağımı sıktığı için iade ettim onun sesi bundan çok daha iyiydi
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet kötü kulaklık
rampage comfort alırdım sonradan açıyormuş sıkmıyormuş300'e ne alacak ?
,6 ay içinde kırılan, kablosu soyulan Comfort ?
iyi fiyatmış. ama kulaklığa ihtiyacım yok almak isterdimYapıştırın kulaklık arayışında olanlar fiyat çok iyi.
Hayırlı olsun.
Corsair Ca-9011215-Eu Hs50 Pro Stereo Oyuncu Kulaklığı Siyah (Pc Ps4 Xbox One Nintendo Switch Uyumlu) : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Corsair Ca-9011215-Eu Hs50 Pro Stereo Oyuncu Kulaklığı Siyah (Pc Ps4 Xbox One Nintendo Switch Uyumlu) : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
sesi cidden kötü tek artısı sağlamlığıdır6 ay içinde kırılan, kablosu soyulan Comfort ?
KULAKLIĞI KULLANIYORUM ALINMAZ
bas namına bir şey yok
tizleri iyi ama
bundan önce rampage comfort almıştım kulağımı sıktığı için iade ettim onun sesi bundan çok daha iyiydi
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet kötü kulaklık
ve bi taraftan daha fazla ses gelebiliyor kullanmadan deneyimlemeden başkalarının yorumlarını yalanlamayınsesi cidden kötü tek artısı sağlamlığıdır
HS50 PRO veya Drop Plus.HS 50 PRO mu daha iyi yoksa ASUS TUF H5 Lite mıdır?