Neler Yeni

🔥İndirim Corsair HS50 Pro Kulaklık 318 TL !

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,795
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
Bende diyorum ki sebeplerini buraya yazmak istemiyorum siz ve sizler gibi toxiclere okuduğunu anlamayıp direkt yargı fanboy insanlara ben neden sebebini yazayım? Ayrıca kulaklık hakkındaki mesajlarım sadece sağdan soldan öneri almak olduğunu nereden çıkardın nasıl uydurdun valla şaşırmalık cidden şaka gibisiniz :D
Üstüne tıklayınca mesajlarının kategorileri çıkıyor yargı fanboy insan ne alaka arkası boş yazı yazıyorsun doldur susalım Ğ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca burada bir yargı fanboy varsa bence o da sensin hatta önyargı machine sana düzgünce sordum racon kesiyorsun :DD

Screenshot_8.png

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Ariseks

80+ Gold
Anlamıyorum bu kulaklık 400-500 bandında önerilen bir kulaklıktı
Şimdi 300 olmuş ve alınmaz diyorlar comfort alcakmışız kırılan kablosu yırtılan bir kulaklığı neden alıyım???

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Hs50 pro kötü bir kulaklık.

Aynen kardeşim aynen bilmiyorum... Azıcık yazdığım yorumları oku ondan sonra gel yorum yap tamam mı benim güzel kardeşim akıllı kardeşim
Efendi gibi konuş benimle! Kötü, kötü, kötü, kötü diyorsun. Benim keşke akıllı olsa dediğim kardeşim!

Flokii

80+
Üstüne tıklayınca mesajlarının kategorileri çıkıyor yargı fanboy insan ne alaka arkası boş yazı yazıyorsun doldur susalım Ğ?

Ayrıca burada bir yargı fanboy varsa bence o da sensin hatta önyargı machine sana düzgünce sordum racon kesiyorsun :DD

Alıntıyı görüntüle
Ok.
Efendi gibi konuş benimle! Kötü, kötü, kötü, kötü diyorsun. Benim keşke akıllı olsa dediğim kardeşim!
"Efendi gibi konuş benimle!" diyeceğine önce dön bir kendine bak, yazdığına bak tamam ? Ondan sonra adam akıllı yorum yap, adam akıllı cevap al. Benim efendiliği sorgulayıp laf sokmaya çalışan kardeşim.

Uğraştığımız şeylere bak. Bir daha beni alıntılayıp rahatsız etmezseniz sevinirim. Sizinle tartışmak, konu sahibini uplamak istemiyorum. İşinize gücünüze bakın.

Son düzenleme:

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
Ok.

"Efendi gibi konuş benimle!" diyeceğine önce dön bir kendine bak, yazdığına bak tamam ? Ondan sonra adam akıllı yorum yap, adam akıllı cevap al. Benim efendiliği sorgulayıp laf sokmaya çalışan kardeşim.

Uğraştığımız şeylere bak. Bir daha beni alıntılayıp rahatsız etmezseniz sevinirim. Sizinle tartışmak, konu sahibini uplamak istemiyorum. İşinize gücünüze bakın.
Ok. diyip geçersin anca cevap veremeyeceğini biliyordum zaten aynen kardeşim hadi kendine iyi bak

Flokii

80+
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,870
Üyeler
167,209
Son üye
brcan26
Top Bottom