Revainer
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Konu Sahibi Konu Sahibi
G432 dinozor oldu artık ve fiyatını hak etmiyor. Pedlerinden çok şikayet var.Hocam g432 mi iyi bu kulaklık mı
Koli bandı almayı unutmaHocam g432 mi iyi bu kulaklık mı
Üstüne tıklayınca mesajlarının kategorileri çıkıyor yargı fanboy insan ne alaka arkası boş yazı yazıyorsun doldur susalım Ğ?Bende diyorum ki sebeplerini buraya yazmak istemiyorum siz ve sizler gibi toxiclere okuduğunu anlamayıp direkt yargı fanboy insanlara ben neden sebebini yazayım? Ayrıca kulaklık hakkındaki mesajlarım sadece sağdan soldan öneri almak olduğunu nereden çıkardın nasıl uydurdun valla şaşırmalık cidden şaka gibisiniz![]()
Anladım, 30 TL fark ile RM-K60 almak daha mantıklı olur o zaman.Hayır.
Efendi gibi konuş benimle! Kötü, kötü, kötü, kötü diyorsun. Benim keşke akıllı olsa dediğim kardeşim!Hs50 pro kötü bir kulaklık.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen kardeşim aynen bilmiyorum... Azıcık yazdığım yorumları oku ondan sonra gel yorum yap tamam mı benim güzel kardeşim akıllı kardeşim
Ok.Üstüne tıklayınca mesajlarının kategorileri çıkıyor yargı fanboy insan ne alaka arkası boş yazı yazıyorsun doldur susalım Ğ?
Ayrıca burada bir yargı fanboy varsa bence o da sensin hatta önyargı machine sana düzgünce sordum racon kesiyorsunD
Alıntıyı görüntüle
"Efendi gibi konuş benimle!" diyeceğine önce dön bir kendine bak, yazdığına bak tamam ? Ondan sonra adam akıllı yorum yap, adam akıllı cevap al. Benim efendiliği sorgulayıp laf sokmaya çalışan kardeşim.Efendi gibi konuş benimle! Kötü, kötü, kötü, kötü diyorsun. Benim keşke akıllı olsa dediğim kardeşim!
Ok. diyip geçersin anca cevap veremeyeceğini biliyordum zaten aynen kardeşim hadi kendine iyi bakOk.
"Efendi gibi konuş benimle!" diyeceğine önce dön bir kendine bak, yazdığına bak tamam ? Ondan sonra adam akıllı yorum yap, adam akıllı cevap al. Benim efendiliği sorgulayıp laf sokmaya çalışan kardeşim.
Uğraştığımız şeylere bak. Bir daha beni alıntılayıp rahatsız etmezseniz sevinirim. Sizinle tartışmak, konu sahibini uplamak istemiyorum. İşinize gücünüze bakın.
Ok hadi bb.Ok. diyip geçersin anca cevap veremeyeceğini biliyordum zaten aynen kardeşim hadi kendine iyi bak