-RutHleSs-
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
Neden kötü olduğunu o da bilmiyor ki. Çünkü kötü değil.Hocam neden kötü olduğunu söyler misiniz? Yanlış anlamayın merak ettim.
Neden kötü olduğunu o da bilmiyor ki. Çünkü kötü değil.Hocam neden kötü olduğunu söyler misiniz? Yanlış anlamayın merak ettim.
HS50 Pro gibi bir kulaklıkta örgülü kablo yok dostum bilgin olsun. Yani gerçekten güzel bir kulaklık değil. Şu kulaklık için tek + yönü dışardan gelen sesi fazla duymuyorsun kafana iyi oturuyor. Onun dışında Gamepower Luna'yı bile buna tercih ederim.6 ay içinde kırılan, kablosu soyulan Comfort ?
Kalitesiz bir örgü olmasındansa plastik olmasını tercih ederim. Bundan önceki Rampage kulaklığım örgülü kablo olduğu için kabloları kırıldı ve bozuldu. Kendimiz plastik kabloyla değiştirdiğimizde daha rahat ettim.HS50 Pro gibi bir kulaklıkta örgülü kablo yok dostum bilgin olsun. Yani gerçekten güzel bir kulaklık değil. Şu kulaklık için tek + yönü dışardan gelen sesi fazla duymuyorsun kafana iyi oturuyor. Onun dışında Gamepower Luna'yı bile buna tercih ederim.
Bende şöyle söyleyim dostum. Bu zamana kadar 2 tane corsair kulaklık aldım ikisinden de memnun olmadım. Gamenote h2002d gibi bir kulaklığı corsair hs50 pro yerine kullanıyorum. Gamepower Luna kullandım. Drop plus kullandım. Rampage SN-RX8 kullandım hatta 4 seneden fazla oldu hala çalışıyor. 2 günde bir yeri bozulan bir kulaklık yerine diğerlerini tercih ederim. Ve bu konuda iddialıyım corsair kulaklık artık almam.Kalitesiz bir örgü olmasındansa plastik olmasını tercih ederim. Bundan önceki Rampage kulaklığım örgülü kablo olduğu için kabloları kırıldı ve bozuldu. Kendimiz plastik kabloyla değiştirdiğimizde daha rahat ettim.
Yok kablo kalitesi olarak dedim diğer konularda benden daha çok bilginiz var orasını anladım.Bende şöyle söyleyim dostum. Bu zamana kadar 2 tane corsair kulaklık aldım ikisinden de memnun olmadım. Gamenote h2002d gibi bir kulaklığı corsair hs50 pro yerine kullanıyorum. Gamepower Luna kullandım. Drop plus kullandım. Rampage SN-RX8 kullandım hatta 4 seneden fazla oldu hala çalışıyor. 2 günde bir yeri bozulan bir kulaklık yerine diğerlerini tercih ederim. Ve bu konuda iddialıyım corsair kulaklık artık almam.
Kullanıyorum kulaklığı. Ses kalitesidir vs. bu fiyatta rakipsiz.
hangisi ?Kötü kulaklık fiyatına değmez
Hs50 pro kötü bir kulaklık.bu fiyata alınabilecek en iyisi bu mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
hangisi ?
Aynen kardeşim aynen bilmiyorum... Azıcık yazdığım yorumları oku ondan sonra gel yorum yap tamam mı benim güzel kardeşim akıllı kardeşimNeden kötü olduğunu o da bilmiyor ki. Çünkü kötü değil.
Hayır en çok anlamadığım kısım kulaklık hakkındaki mesajların sadece sağ soldan öneri almak madem bu kadar hakimsiniz sebeplerini düzgünce buraya yazabilirsiniz benim bakış açımdan tamamen random konuşuyorsunuz.Hs50 pro kötü bir kulaklık.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen kardeşim aynen bilmiyorum... Azıcık yazdığım yorumları oku ondan sonra gel yorum yap tamam mı benim güzel kardeşim akıllı kardeşim
Sen mi satıyorsun? (!)Yapıştırın kulaklık arayışında olanlar fiyat çok iyi.
Hayırlı olsun.
Corsair Ca-9011215-Eu Hs50 Pro Stereo Oyuncu Kulaklığı Siyah (Pc Ps4 Xbox One Nintendo Switch Uyumlu) : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Corsair Ca-9011215-Eu Hs50 Pro Stereo Oyuncu Kulaklığı Siyah (Pc Ps4 Xbox One Nintendo Switch Uyumlu) : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
Hocam g432 mi iyi bu kulaklık mıYapıştırın kulaklık arayışında olanlar fiyat çok iyi.
Hayırlı olsun.
Corsair Ca-9011215-Eu Hs50 Pro Stereo Oyuncu Kulaklığı Siyah (Pc Ps4 Xbox One Nintendo Switch Uyumlu) : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Corsair Ca-9011215-Eu Hs50 Pro Stereo Oyuncu Kulaklığı Siyah (Pc Ps4 Xbox One Nintendo Switch Uyumlu) : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
Bende diyorum ki sebeplerini buraya yazmak istemiyorum siz ve sizler gibi toxiclere okuduğunu anlamayıp direkt yargı fanboy insanlara ben neden sebebini yazayım? Ayrıca kulaklık hakkındaki mesajlarım sadece sağdan soldan öneri almak olduğunu nereden çıkardın nasıl uydurdun valla şaşırmalık cidden şaka gibisinizHayır en çok anlamadığım kısım kulaklık hakkındaki mesajların sadece sağ soldan öneri almak madem bu kadar hakimsiniz sebeplerini düzgünce buraya yazabilirsiniz benim bakış açımdan tamamen random konuşuyorsunuz.