Neler Yeni

🔥İndirim Corsair HS50 Pro Kulaklık 318 TL !

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Anlamıyorum bu kulaklık 400-500 bandında önerilen bir kulaklıktı
Şimdi 300 olmuş ve alınmaz diyorlar comfort alcakmışız kırılan kablosu yırtılan bir kulaklığı neden alıyım???
NEDENLERİNİ SÖYLÜYORUZ EĞER OKUMAN ANLAMAN YOKSA BU BİZİM SUÇUMUZ DEĞİL Bİ ÜRÜNÜN KALİTESİNİ FİYATI BELİRLEMEZ

(ben cahil bi insana neden birşeyler anlatmaya çalışıyorum ki benim hatam pardon)

Ariseks

80+ Gold
NEDENLERİNİ SÖYLÜYORUZ EĞER OKUMAN ANLAMAN YOKSA BU BİZİM SUÇUMUZ DEĞİL Bİ ÜRÜNÜN KALİTESİNİ FİYATI BELİRLEMEZ

(ben cahil bi insana neden birşeyler anlatmaya çalışıyorum ki benim hatam pardon)
Kulaklığı kullandım ve mikrofonu güzeldi arkadaşlarım memnundu.
ses kalitesinde güzeldi

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
Nasıl ayrıntılama mı istiyorsun ben rap dinleyen ve oyun oynayan biriyim 2 sinden de memnun kaldım
hayır basları tizleri vs nasıldı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl ayrıntılama mı istiyorsun ben rap dinleyen ve oyun oynayan biriyim 2 sinden de memnun kaldım
neyse bak eğer ses kalitesi olarak sesin netliğinden söz ediyorsan evet ses net bunun sebebi basın yok denecek kadar az olması rampage comfort kullandığım için ondan örnek veriyorum onun sesi daha iyi basları zaten çok daha iyidi onun baslarınıda hafif kısarsan aynını ses netliğine ulaşırsın ama kısmadanda sesi iyi ki bunu ayarlıyabiliyorsun çünkü ses kartı var hs50 de oda yok

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Ok.

"Efendi gibi konuş benimle!" diyeceğine önce dön bir kendine bak, yazdığına bak tamam ? Ondan sonra adam akıllı yorum yap, adam akıllı cevap al. Benim efendiliği sorgulayıp laf sokmaya çalışan kardeşim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uğraştığımız şeylere bak. Bir daha beni alıntılayıp rahatsız etmezseniz sevinirim. Sizinle tartışmak, konu sahibini uplamak istemiyorum. İşinize gücünüze bakın.
Çok istiyorsan "Yoksay" tuşunu kullan kardeşim benim. Efendi gibi konuşmazsan "Efendi gibi konuş!" diye uyarırım. Engellenenler Listem'e hoş geldin.

Say123

80+
Yapıştırın kulaklık arayışında olanlar fiyat çok iyi.
Hayırlı olsun.
350tl ye steel series arctis 1 almıştım sence kötü mü ettim

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Zamanında indirim diye HS35'i Bu fiyatlara sattılar.Dolar bile daha düşük iken....
Güzel indirimmiş bu arada

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Flokii

80+
Çok istiyorsan "Yoksay" tuşunu kullan kardeşim benim. Efendi gibi konuşmazsan "Efendi gibi konuş!" diye uyarırım. Engellenenler Listem'e hoş geldin.
bb canım benim sanki ben çok istiyorum ya senin yazını görmeyi hadi Allah'a emanet.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,052,537
Üyeler
167,150
Son üye
fege