🔥İndirim Corsair HS50 Pro Kulaklık 318 TL !

X370-a kullanıyorum ses kartı ortalama üstü jax girişinin bu kadar fark yaratacağını bilemezdim yakın zamanda güzel bir ses kartı almam gerek diye düşünüyorum. Ses şiddeti Medusa nın yarısı desem yeridir.

Kulak padleri sert ama kaliteli malzemesi güzel kafa padleri Allaha emanet 500tl lik oyuncu koltuğu sertliğinde ilk taktığımda kafamın üstünde ansiklopedi var sanmıştım şimdi az da olsa yumuşadı ama kafa bandı çok sert.

X370-a kullanıyorum ses kartı ortalama üstü jax girişinin bu kadar fark yaratacağını bilemezdim yakın zamanda güzel bir ses kartı almam gerek diye düşünüyorum. Ses şiddeti Medusa nın yarısı desem yeridir.
Jaklı kulaklıklar ses kartı istiyor hocam.

Jaklı kulaklıklar ses kartı istiyor hocam.
Evet malesef fark ettim aslında sesi full e alınca yeterli ama bangır bangır müzik dinlemek istersek çok düşük kalıyor. Ekstra bir eksik yalıtım. Medusa merdiven altı Çinli üründü sesi yansıtıyordu dc deki kişilere ama bu yansıtmıyor direkt herkes dc bot kullanmadan dinlediğim müziği dinliyor.

Evet malesef fark ettim aslında sesi full e alınca yeterli ama bangır bangır müzik dinlemek istersek çok düşük kalıyor. Ekstra bir eksik yalıtım. Medusa merdiven altı Çinli üründü sesi yansıtıyordu dc deki kişilere ama bu yansıtmıyor direkt herkes dc bot kullanmadan dinlediğim müziği dinliyor.
Sound Booster ile destekleyebilirsin ben öyle yapıyorum.
Letasoft, FX Sound önerebilirim.

Malzeme kalitesi 4/5
Tasarım 4/5 (klasik olsada kompakt ve güzel bir tasarımı var.)
Ses kalitesi 4/5
Ses şiddeti 3/5
Rahatlık 3/5
Taşınabilirlik platform desteği 4.5/5 (Dönen sürücüler veya taşıma çantası olsa 5)
Mikrofon 3.5/5 (Medusa daha iyi şiddet veriyordu bu daha tane tane anlaşılır ama biraz cılız bir ses veriyor güzel tarafı %90 da dip ses anlaşılmıyor %100 de ufaktan var)

Ürün 3.5 lik kaliteye sahip yakında drop plus kullanacağım ses şiddeti mikrofon ve rahatlık bakımından daha iyi 4 puanlık bir ürün ama arada 100tl fark var. Bu ürün 300 liraya yüksek ses istemeyen ve kafası büyük olmayanlara miss gibi olur.

Geri