Jaklı kulaklıklar ses kartı istiyor hocam.X370-a kullanıyorum ses kartı ortalama üstü jax girişinin bu kadar fark yaratacağını bilemezdim yakın zamanda güzel bir ses kartı almam gerek diye düşünüyorum. Ses şiddeti Medusa nın yarısı desem yeridir.
Evet malesef fark ettim aslında sesi full e alınca yeterli ama bangır bangır müzik dinlemek istersek çok düşük kalıyor. Ekstra bir eksik yalıtım. Medusa merdiven altı Çinli üründü sesi yansıtıyordu dc deki kişilere ama bu yansıtmıyor direkt herkes dc bot kullanmadan dinlediğim müziği dinliyor.Jaklı kulaklıklar ses kartı istiyor hocam.
Neden kötü olduğunu da söyler misin?Yaranamıyoruz? Ben kulaklığı beğenmediğimi ve kötü olduğunu dile getirdim. Fikir belirtmek yasak sanırım ?
Sound Booster ile destekleyebilirsin ben öyle yapıyorum.Evet malesef fark ettim aslında sesi full e alınca yeterli ama bangır bangır müzik dinlemek istersek çok düşük kalıyor. Ekstra bir eksik yalıtım. Medusa merdiven altı Çinli üründü sesi yansıtıyordu dc deki kişilere ama bu yansıtmıyor direkt herkes dc bot kullanmadan dinlediğim müziği dinliyor.
o zaman kuzenime ve kendime alacağım akakaçeye baktım da en ucuzu amazondaAlınır bu fiyata rakipsiz, 6 ay içindeki en ucuz fiyatı.
Güzel kulaklık bu fiyata alınır daha üstüne alınmaz amagüzel kulaklık mı? alınır mı?