Corsair HS80 Dolby Nasıl Kapatılır?

Rexion

80+
Reaksiyon skoru
11
Arkadaşlar merhaba sorum şu; Ben fps oyunlarında dolby özelliğini kullanmak istemiyorum. Bunu kapatmam için illa ses denetim masasından uzamsal ses biçimini "kapalı" olarak değiştirmem mi gerekir, yoksa 2. resimdeki gibi "Surround Virtualizeri"i kapaığımda Dolby kapanmış mı olur? Bana Surroun'u kapattığımda kapanıyormuş gibi geldi ama bu konularda biraz takıntılıyım, emin olmak istedim.

Ekler

• 1756994433347.webp
    1756994433347.webp
    12.7 KB · Hit: 10
  • 1756994435725.webp
    1756994435725.webp
    28.3 KB · Hit: 10
w11 için, masaüstünde sağ alttaki ses ikonuna sol tık, açılan küçük penceredeki "ses çıkışı seçin" butonuna tıkla. yeni açılacak küçük pencerede "uzatımsal ses" bölümünden kapalıya aldığında dolby kapanmış oluyor.

w11 için, masaüstünde sağ alttaki ses ikonuna sol tık, açılan küçük penceredeki "ses çıkışı seçin" butonuna tıkla. yeni açılacak küçük pencerede "uzatımsal ses" bölümünden kapalıya aldığında dolby kapanmış oluyor.
Sağ olun hocam, keşke değişim yapmak için bir kısayol olsaydı. Peki fps oyunlarında veya normal kullanımda dolby kapalı mı olmalı sizce?

Sağ olun hocam, keşke değişim yapmak için bir kısayol olsaydı. Peki fps oyunlarında veya normal kullanımda dolby kapalı mı olmalı sizce?
kişisel tercihe bağlı. ben hep açık kullanıyorum.
kendinize uygun bir EQ ayarıyla oyun/normal kullanım arasında geçiş yaparak da kullanabilirsiniz

kişisel tercihe bağlı. ben hep açık kullanıyorum.
kendinize uygun bir EQ ayarıyla oyun/normal kullanım arasında geçiş yaparak da kullanabilirsiniz
Soundid ile kendime özgü eq ayarı bulacaktım aslında ama galiba o seçenek sadece wirelessda varmış. Müsait bi zamanınızda eq ayarınızı atabilir misiniz?

Geri