Corsair HS80 Max alınır mı?

Reaksiyon skoru
17
Corsair HS80 Max sipariş etmek üzereyim sizce doğru mu yapıyorum önerebileceğiniz alternatif var mı?

1764711062164.webp

Alinir baska bir sey demeye gerek yok

Kablolusu vardı pedi çok çabuk deforme oluyor onun dışı on numara

Corsair HS80 Max sipariş etmek üzereyim sizce doğru mu yapıyorum önerebileceğiniz alternatif var mı?

Alıntıyı görüntüle
Ben kablolusunu kullanıyorum bu fiyatlara en kaliteli ses veren oyun kulaklığı bu malzeme kalitesi tuşları dışında üst seviye kablosuzu biraz fazla ağır kablolusuda ağır emsallerine göre kafanız aşırı büyük değilse sorun çıkartmaz

Kafa bandı rezalet, kulaklık pedlerinin yapışkanları dandik, her zaman ki corsair mikrofon kalitesi ki gayet güzel. Benim için tek artısı mikrofon kalitesi olmuştur onun haricinde 7500 TL'ye alınabilecek daha güzel modeller var.

Kafa bandı rezalet, kulaklık pedlerinin yapışkanları dandik, her zaman ki corsair mikrofon kalitesi ki gayet güzel. Benim için tek artısı mikrofon kalitesi olmuştur onun haricinde 7500 TL'ye alınabilecek daha güzel modeller var.
önerileriniz nedir hocam

yaklaşık 3 aydır kablosuz siyahını kullanıyorum mikrofon kalitesi harika çok memnun olup eşime de bir adet beyazını aldık tabi uzun kullanımda pedlerin durumu vs ne olur bilmiyorum genelde pedlerin yapışkanını eleştiriyolar, ikinci kulaklığı aldıktan sonra şunu farkettim aynı odada iki kişi oynuyoruz ve kulaklıklarda aktif gürültü engelleme yok tüm sesleri alıyo tabi bu kullanılan iletişim programına göre de değişiyor ama biz aynı odada iki kişi oyun oynadığımızda bize sıkıntı yaratıyor sesli bir ortamda değilseniz hiç bir problem olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,312
Üyeler
185,704
Son üye
daywollker
Geri