Corsair HS80 Max alınır mı?

Ekran kartlarında da coil whine sorunu kronik ama hepsinde yok şans bu işler tamamiyle, bende dip ses sorunu yoktu. Forumlarda olan arkadaşlar da %10 ses seviyesinin üstünde kullandıklarında dip sesin kesildiğini belirtiyorlar. Yurt dışı ürün alma şansı olsa Void v2 wireless şu anda daha iyi çoğu modelden kendim de bu kulaklığı kullanıyorum. Kullandıklarım Void pro - hs80 - Void v2 wireless. Dip ses sorunu olacağını bilsem de Void serisini tercih ederim hs80 yerine parça kalitesinden konfora kadar Void pro açık ara önde

corsair hs55 ve hs65 kullandım. İkisinde de ara sıra ses patlaması oluyordu. Kulak pedi ve kafa bandı çok çabuk yıpranıyor. 1 2 yılda 10 yıllık kulaklıkmış gibi padler aşındı baya. Şuan mchose v9 pro kullanıyorum. Ses kalitesi iyi. Şarjı çok iyi gidiyor. Kulaklık hafif ağrı vs yapmıyor. 4 5 aydır kullanıyorum tek sorunu ses tekerliğini çok sık kullandığım için olabilir bilmiyorum ses tekerleği en üstteyken sağ tarafftan ses az geliyor bir milim aşağı alınca düzeliyor. Mikrofon nasıl bılmıyorum mıkrofonu kullanmıyorum. Mıkrofonu çıkarabiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,491
Üyeler
185,746
Son üye
armanss
Geri