RucentFught
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 18
- İsim
- Muhammet bayzit
- Bütçe
- 7000
Dostlar şimdi dün kedim kablolu kulaklığımı parçaladığı için garantiden de çok bir şey beklemediğim için yavaştan kablosuz da farz olduğu için bir kaç şeye baktım , bunlar tavsiye edilenler bir de nova pro var o gereksiz pahalı geldi 13k çok bir kulaklığa , bu baktıklarım HS80 Max hepsiburada da premium özel 6.6k olmuş (Pckolik'te 6k direkt görmemişim ), razer 6-7k civarı , G Pro X 6k yine , X2 bir tık pahalı 8-9k , ve cloud 3 de 4.5k civarı , şimdi ben oyun tarafında her türü oynuyorum hikaye ağırlıklı ara sıra rekabetçi girerim e spor seviyesi değil ama yine yüksek elolarda oynuyorum ama bu kulaklıkların hepsi o tarafta beni memnun eder tahminimce ,onun harici müzik dinlerim sıkça ve pc içinde benim vereceğim parayı hak etsin istiyorum diğer sebeplere gelelim kulaklıkta mikrofon kalitesi önemli değil Quadcast kullanıyorum ve dışarıda da gezmeyeceğim Space One var , bunlar dahil olmadan en güzel ses kalitesi ve en memnun edecek kulaklık hs80 max dendi ve hazır 7.5k civarından da inmiş bana da yatkın geldi sizce değerlendirilir mi biraz daha beklemeli miyim daha indirime girer mi ? Bu arada önceki kablolu blackshark v2 SE idi hem mikrofonum yoktu hem de acil ihtiyaçtan dolayı beni memnun bıraktı diyebilirim 2.5k için çok iyi bir kulaklıktı ama 6k verilir mi bilemedim sırf kablosuz diye ve gecikmesi görünen o ki en fazla olan da bu , Corsair çok övülüyor bu aralar ve beni de çeldi çok artar diyenler var underrated diyenler var bilemedim çok arada kaldım