Dõ man
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 603
İndirim bitmişindirim nerde knk 6200 yazıyor
İndirim bitmişindirim nerde knk 6200 yazıyor
kanka incelemesine bakmadan aldım umarım iyi bir şeydirMax modeli. Son 1 yılın en düşük fiyatı. Bu bütçede rakipsiz olduğunu düşünüyorum.
Link: https://pckolik.com/urun/corsair-hs80-max-wireless-rgb-bluetooth-beyaz-kablosuz-gaming-kulaklik
Alıntıyı görüntüle
Param olsaydı alacaktım. İncelemelerini izleyip zevke gelebilirsiniz. Ben HS80 kablolu versiyonunu kullanıyorum ve çok memnunum. Özellikle mikrofon kalitesi çok hoşunuza gidecek.kanka incelemesine bakmadan aldım umarım iyi bir şeydir
düşer düşmez aldım çok mutlu oldum vallahikanka incelemesine bakmadan aldım umarım iyi bir şeydir
hyperx cloud 3 1 level çeteci ise hs 80 max 99 level mafya babası knk öyle diyimGeçen 4600 Media Markt 4600 hyper x cloud 3 sattı bu ondan daha iyi mi
Evet.Geçen 4600 Media Markt hyper x cloud 3 sattı bu ondan daha iyi mi
3780 liraydı o karıştırılmasın.Geçen 4600 Media Markt hyper x cloud 3 sattı bu ondan daha iyi mi
Güle güle kullanın sizin adınıza sevindim hocam.düşer düşmez aldım çok mutlu oldum vallahi
n11 indirim istedim vermedi 5 kuruş bile yapmayız dedi şans ya![]()
oyun reklamı geldi aklımahyperx cloud 3 1 level çeteci ise hs 80 max 99 level mafya babası knk öyle diyim
Kanka ben bilemdim aldımda aklımda bi kaç tane kulaklık vardı sayayım sen bana hangisi daha iyi söyler misin.düşer düşmez aldım çok mutlu oldum vallahi
n11 indirim istedim vermedi 5 kuruş bile yapmayız dedi şans ya![]()
her kulaklığı inceledim hepsinin beğeni var beğenmeyeni var.Kanka ben bilemdim aldımda aklımda bi kaç tane kulaklık vardı sayayım sen bana hangisi daha iyi söyler misin.
HS80 Max
Razer Blackshark V2 Pro
Razer Barracuda Pro
Artic Nova 7
Blackshark v2 pro nun mikrofonu rakipsiz ondan eminim ses kaliteleri hakkında bilgim yok çok anlamam.Kanka ben bilemdim aldımda aklımda bi kaç tane kulaklık vardı sayayım sen bana hangisi daha iyi söyler misin.
HS80 Max
Razer Blackshark V2 Pro
Razer Barracuda Pro
Artic Nova 7
HS80 en iyi mikrofona sahip Gaming kulaklık şu anda.Blackshark v2 pro nun mikrofonu rakipsiz ondan eminim ses kaliteleri hakkında bilgim yok çok anlamam.