Yardım Corsair HS80 Wireless alternatifi varmıdır?

alternatif midir bilmiyorum ama aktif olarak benimde kullandigim hyperx c3w onerimdir hocam ilk default eq ler yetersiz gelebilir fakat ayar ile gayet ust seviye bir kulaklik
hangisi daha önde peki ? bahsettiğim hs 80 max olan değil bu arada düz kablosuz

Arctis nova 5

Ben de kullanıyorum iyi ama şöyle bir sıkıntısı var ki padlerin ömrü 1-2 yıllık ve sonrasında aynı padleri bulmak zor. Corsair satıyordu galiba da pahalı geldi diye amazondan bir sünger aldım ama iğrenç bir sünger, basınca içine göçüp yavaş yavaş geri çıkanlarından. Kulaklık bir tık ağır, bana çok problem etmedi ama edenler var. Şarjı fena değil miki çok iyi. Markaların kulaklık yaparken adam akıllı parça tedariği yapması lazım bence / Edit: yazmayı unutmuşum bende bir menteşe problemi oldu, eğer olursa geçmiş olsun garanti karşılamıyor sıfırını satalım daha ucuza diyorlar kulaklığı alıp

Ben de kullanıyorum iyi ama şöyle bir sıkıntısı var ki padlerin ömrü 1-2 yıllık ve sonrasında aynı padleri bulmak zor. Corsair satıyordu galiba da pahalı geldi diye amazondan bir sünger aldım ama iğrenç bir sünger, basınca içine göçüp yavaş yavaş geri çıkanlarından. Kulaklık bir tık ağır, bana çok problem etmedi ama edenler var. Şarjı fena değil miki çok iyi. Markaların kulaklık yaparken adam akıllı parça tedariği yapması lazım bence
max olanınımı kullanıyorsun hocam? pad olarak alternatifler vardı baya hatta jelli soğutma özelliği olanlar bile var

max olan değil hocam umarım karıştırmamışsınızdır onunla
Bluetooth ve mikrofon değişikliği dışında neredeyse aynılar ses kalitesi olarak. Hatta bazıları HS80'de mikrofonun daha iyi olduğunu söylüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

max olanınımı kullanıyorsun hocam? pad olarak alternatifler vardı baya hatta jelli soğutma özelliği olanlar bile var
İkisi de aynı pade sahip ve pad yumuşak olsa da kalitesi kötü çünkü dokuma gibi olduğu için içine çok fazla kıl giriyor cımbızla falan çıkartıyorum. Bu yüzden ben de kaliteli güzel bir pad aldım.
Bu padle çok daha iyi.
WhatsApp Image 2025-09-01 at 01.10.25.webp

+ olarak HS80 Max 3-4 kat daha fazla gidiyor bu yönden biraz daha iyi.

memnunmusun eksileri ve artıları neler
Memnunum bu fiyata en iyisi diyebilirim. Eksisini görmedim uygulaması da çok kaliteli. Uzun süre kullanılabilecek kulaklık, kendime orjinal kulaklık pedi bile aldım yedek olarak uzun yıllar kullanmak için

Normali kullanıyorum, pad farkı yok diye biliyorum
iki model arasindaki pad farki degil hocam belli bir sure sonra kendin pad almak istersen diye dedim.

Bluetooth ve mikrofon değişikliği dışında neredeyse aynılar ses kalitesi olarak. Hatta bazıları HS80'de mikrofonun daha iyi olduğunu söylüyor.

İkisi de aynı pade sahip ve pad yumuşak olsa da kalitesi kötü çünkü dokuma gibi olduğu için içine çok fazla kıl giriyor cımbızla falan çıkartıyorum. Bu yüzden ben de kaliteli güzel bir pad aldım.
Bu padle çok daha iyi.
Alıntıyı görüntüle

heh sizin nicki bulamadim hocam mesaj attiginiz iyi oldu fotoyu atinca setup konumdan hatirladim sizi :) eksileri varmi sizdeki max olanin? birde hic max olmayan duz modelini deneyimleme sansiniz oldumu? son soru olarak baska marka model oneriniz varmi yoksa bu hs80 dahami mantikli

• Beğen
Reaksiyonlar: Ascl
iki model arasindaki pad farki degil hocam belli bir sure sonra kendin pad almak istersen diye dedim.
Anladım hocam, zaten padi aldım ondan sonra da kulaklığı hiç kullanmadım ya kullanasım kaçtı. Mik niyetine kullanıyorum, bt adaptör aldım bt kullanıyorum daha rahat

Bu padle çok daha iyi.
Alıntıyı görüntüle

Bu pad ne hocam

Anladım hocam, zaten padi aldım ondan sonra da kulaklığı hiç kullanmadım ya kullanasım kaçtı. Mik niyetine kullanıyorum, bt adaptör aldım bt kullanıyorum daha rahat
pad olarak üstte arkadaşın attığı fotodaki padlere bakabilirsin hocam fena durmuyor

pad olarak üstte arkadaşın attığı fotodaki padlere bakabilirsin hocam fena durmuyor
Bunu almadan önce göreydim iyiydi 😀 şu menteşe problemi olmasa gönül rahatlığıyla satıcam da hem mik yok hem de şu durumu moral bozuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,511
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri