Yardım Corsair HS80 Wireless alternatifi varmıdır?

igito

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,841

bu kulaklık yerine başka alternatifler varmıdır yoksa bunu almak mantıklımı

@GUSE varmı sende bilgi kulaklıklarda

Oyun için mi keyif için mi? Genelde kablosuz için bu modeli önerenler görüyorum forumda kablolu olsa cloud 3 önerirdimde kablosuzda bilgim çok az Aynalı igito

Oyun için mi keyif için mi? Genelde kablosuz için bu modeli önerenler görüyorum forumda kablolu olsa cloud 3 önerirdimde kablosuzda bilgim çok az Aynalı igito
oyun müzik karışık işte. kablosuz olursa tatlı olur

oyun müzik karışık işte. kablosuz olursa tatlı olur
Yanlış hatırlamıyorsam bununla ilgili şikayette vardı bende kablosuz kulaklık bilgisi yok. Buraya yazanlardan bende öğrenicem şimdi millet mikrofon olarak quadcast kulaklık Olarak cloud3 dışı bir şey pek almıyor oyun için kablolu onlar.

Yanlış hatırlamıyorsam bununla ilgili şikayette vardı bende kablosuz kulaklık bilgisi yok. Buraya yazanlardan bende öğrenicem şimdi millet mikrofon olarak quadcast kulaklık Olarak cloud3 dışı bir şey pek almıyor oyun için kablolu onlar.
varmı kulaklıklar hakkında bilgisi olan bildiğin birisi forumda

Alternatifiyle karşılaşmadım. Çok basslı bir kulaklık sevmiyorsan çok iyi çok temiz bir ses veren kulaklık. Hem oyun hem film hem müzik her şeyde dengeli. Mikrofonu da en iyi oyuncu kulaklığı mikrofonudur.

Alternatifiyle karşılaşmadım. Çok basslı bir kulaklık sevmiyorsan çok iyi çok temiz bir ses veren kulaklık. Hem oyun hem film hem müzik her şeyde dengeli. Mikrofonu da en iyi oyuncu kulaklığı mikrofonudur.
Bunun sorunlu bir modeli var mı hocam? Ben Corsair hslerden biriyle ilgili sıkıntı yaşayan birisini görmüştüm forumda da

mikrofonu baya iyi
bataryası çok iyi değil ama şarja takıp şarj ederken kullanabiliyorsun bu iyi bir özellik
müzik falan dinleyip film izleyebilirsin o konuda çok iyi
dolby üzerinden de optimize edebiliyorsun kendine göre o da iyi
rahat bi kulaklık ama kafan çok büyükse sana rahat olmayabilir
ses şiddeti yeterli
kulaklığın pedleri mükemmel kendini pamukların içinde sarılı hissediyorsun
alınır bir kulaklık

max olan değil hocam umarım karıştırmamışsınızdır onunla

alternatif midir bilmiyorum ama aktif olarak benimde kullandigim hyperx c3w onerimdir hocam ilk default eq ler yetersiz gelebilir fakat ayar ile gayet ust seviye bir kulaklik

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,048
Üyeler
183,939
Son üye
egeden
Geri