Neler Yeni

🔥İndirim Corsair iCUE 4000X RGB 4.380TL

Ldrago

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Salih
Lian li den sonra şunlara ekmek veresim gelmiyor keşke en baştan alsaymışım kasa konusunda çok kararsızlık yaşadım 😅

ℯ𝓀𝓈ℯℓ𝒶𝓃𝓈

80+ Gold
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lian li den sonra şunlara ekmek veresim gelmiyor keşke en baştan alsaymışım kasa konusunda çok kararsızlık yaşadım 😅
Kasa işi çok önemli ya sistemi komple ona göre şekillendiriyorsun rengine büyüklüğüne göre vs.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,382
İsim
Bilal Tepe
Lian li .

Satriani

80+ Bronze
Egzoz fanı yok hocam ve lian li 216 var buna benzer daha uygun fiyatı gaming gecesinde daha da düşüyor
Ön panel ızgara yapısı çok hoşuma gidiyor, evet fan yok olsa güzel olurmuş ama karakteristik bi' yapısı var.
Diğer modeller birbirine çok benzer.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Halil GÜR

Satriani

80+ Bronze
Egzoz fanı yok hocam ve lian li 216 var buna benzer daha uygun fiyatı gaming gecesinde daha da düşüyor
Lian Li 216 incelemesine baktım, evet ergonomik ve güzel mühendislikle yapılmış. Bi' çok parça farklı şekillerde sökülüp kullanılabiliyor, egsoz fanı olması da f/p olarak mantıklı ve RGB olmaması benim gibi aşırı ışıklandırma istemeyen birisi için gayet ideal.

S40831-02151206.jpg

Son düzenleme:

Ldrago

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Salih
Lian Li 216 incelemesine baktım, evet ergonomik ve güzel mühendislikle yapılmış. Bi' çok parça farklı şekillerde sökülüp kullanılabiliyor, egsoz fanı olması da f/p olarak mantıklı ve RGB olmaması benim gibi aşırı ışıklandırma istemeyen birisi için gayet ideal.
3k lara düşecek al direkt beyaz model hem😅 ayrıca RGB olması daha iyi sonuçta istemediğin zaman kapatabiliyorsun ama diğer türlü istediğin zaman açabilme lüksün olmuyor

Satriani

80+ Bronze
3k lara düşecek al direkt beyaz model hem😅 ayrıca RGB olması daha iyi sonuçta istemediğin zaman kapatabiliyorsun ama diğer türlü istediğin zaman açabilme lüksün olmuyor
Sistem parçaları komple siyah olacağı için Beyaz kasa sırıtır, siyahını alırım sorun değil ufak fiyat farkları.
Ön paneldeli RGB fanlar benim için yeterli, egsoz fanında olmasa da olur zaten.
İşlemci soğutucu olarak da Phantom Spirit Evo falan alıp, orada da ince minik RGB çizgiler yeterli olur. Aşırı ışığa hassassiyetim var. :kekw:

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,259
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Eskiden güzeldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,695
Üyeler
164,891
Son üye
fisequn
Top Bottom