Corsair BKC-1204 iCUE 4000X RGB Tempered Glass Mid-Tower Siyah Bilgisayar Kasa CC-9011204-WW
Kasa işi çok önemli ya sistemi komple ona göre şekillendiriyorsun rengine büyüklüğüne göre vs.Lian li den sonra şunlara ekmek veresim gelmiyor keşke en baştan alsaymışım kasa konusunda çok kararsızlık yaşadım
Bu nasıl?Lian li den sonra şunlara ekmek veresim gelmiyor keşke en baştan alsaymışım kasa konusunda çok kararsızlık yaşadım
Egzoz fanı yok hocam ve lian li 216 var buna benzer daha uygun fiyatı gaming gecesinde daha da düşüyor
Ön panel ızgara yapısı çok hoşuma gidiyor, evet fan yok olsa güzel olurmuş ama karakteristik bi' yapısı var.Egzoz fanı yok hocam ve lian li 216 var buna benzer daha uygun fiyatı gaming gecesinde daha da düşüyor
ben beğenmedim, doğan görünümlü şahin gibi
Lian Li 216 incelemesine baktım, evet ergonomik ve güzel mühendislikle yapılmış. Bi' çok parça farklı şekillerde sökülüp kullanılabiliyor, egsoz fanı olması da f/p olarak mantıklı ve RGB olmaması benim gibi aşırı ışıklandırma istemeyen birisi için gayet ideal.Egzoz fanı yok hocam ve lian li 216 var buna benzer daha uygun fiyatı gaming gecesinde daha da düşüyor
3k lara düşecek al direkt beyaz model hem ayrıca RGB olması daha iyi sonuçta istemediğin zaman kapatabiliyorsun ama diğer türlü istediğin zaman açabilme lüksün olmuyorLian Li 216 incelemesine baktım, evet ergonomik ve güzel mühendislikle yapılmış. Bi' çok parça farklı şekillerde sökülüp kullanılabiliyor, egsoz fanı olması da f/p olarak mantıklı ve RGB olmaması benim gibi aşırı ışıklandırma istemeyen birisi için gayet ideal.
Sistem parçaları komple siyah olacağı için Beyaz kasa sırıtır, siyahını alırım sorun değil ufak fiyat farkları.3k lara düşecek al direkt beyaz model hem ayrıca RGB olması daha iyi sonuçta istemediğin zaman kapatabiliyorsun ama diğer türlü istediğin zaman açabilme lüksün olmuyor