satıcı tırtAmazon vade farksız 6 taksiz seçeneği de cabası...
Link
Daha öncede araştırmışım satıcıyı ben güvenemedim dehleyebilir.Satıcı tırt filan değil çoğu sitede mağazası mevcut ve olumlu yorumu da çok fakat bu ürün alınır mı bilemedim
Hepsiburada mağazasına filan bakın hocam zaten itopyaya ait diyebiliriz firma içinDaha öncede araştırmışım satıcıyı ben güvenemedim dehleyebilir.
Garantisi kaç yıl bu ürününSiyahını kullanıyorum ilk versiyonunda 3 ay sonra hava kabarcığı sesi geliyordu. Değişime gitti ve değişti 2 sene oldu hiç sorun yaşamadım canavar gibi sıvı soğutma. Fakat satıcı profili iç açıcı değil.
Amazon yorumlarını oku satıcının anlarsın kardeşimSatıcı tırt filan değil çoğu sitede mağazası mevcut ve olumlu yorumu da çok fakat bu ürün alınır mı bilemedim
Satıcının ortağı itopyanın sahibi. Yani tırt firma diyemezsiniz.satıcı tırt
Sende yorumlara bakma bir dünya dingil var adam kargo geçikti diye 1 yıldız veren bile var önce satıcıyı aratşırınAmazon yorumlarını oku satıcının anlarsın kardeşim
3 yıl diye hatırlıyorum. Yanlış hatırlamıyorsam daha sonra hiç sorun yaratmadığı için dikkatimi çekmemiştiGarantisi kaç yıl bu ürünün
Bende de beyazı var da
Üzerindeki fanlar ML serisi ses olarak düşük seviye fanlar. Lian li kasa içerisinde +6 tane de SP serisi fanlarım var onlar ses yapıyor ama sıvı soğutmanın fanları çok daha az diyebilirim.En azından şu an kullandığım be quiet soğutucu kadar sessiz olacağını bilsem bu fiyata kaçmazdı ama büyük ihtimalle daha sesli bir model. Satıcı da ilerde sorun olursa problem çıkarabilir. Pas.
Hocam bende de kutusunun içindeki kağıtta böyle yazmakta3 yıl diye hatırlıyorum. Yanlış hatırlamıyorsam daha sonra hiç sorun yaratmadığı için dikkatimi çekmemişti
Üzerindeki fanlar ML serisi ses olarak düşük seviye fanlar. Lian li kasa içerisinde +6 tane de SP serisi fanlarım var onlar ses yapıyor ama sıvı soğutmanın fanları çok daha az diyebilirim.
Bu arada pompa sesi 0 net olarak belirteyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Son olarak biri alıp pompa sesi geldiği için iade edip ROG Ryujin III 360mm ARGB aldığını yazmış. Bende pompa sesi yok ilginç bir durum.