Neler Yeni

🔥İndirim Corsair iCUE H150i Elite LCD XT White 360mm 8000>6800 TL

hampal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
orkun duman
Amazon vade farksız 6 taksiz seçeneği de cabası...
Link

NooB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Semih Gedik
Siyahını kullanıyorum ilk versiyonunda 3 ay sonra hava kabarcığı sesi geliyordu. Değişime gitti ve değişti 2 sene oldu hiç sorun yaşamadım canavar gibi sıvı soğutma. Fakat satıcı profili iç açıcı değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Murat
Satıcı tırt filan değil çoğu sitede mağazası mevcut ve olumlu yorumu da çok fakat bu ürün alınır mı bilemedim

Siyahını kullanıyorum ilk versiyonunda 3 ay sonra hava kabarcığı sesi geliyordu. Değişime gitti ve değişti 2 sene oldu hiç sorun yaşamadım canavar gibi sıvı soğutma. Fakat satıcı profili iç açıcı değil.
Garantisi kaç yıl bu ürünün
Bende de beyazı var da

• Beğen
Reaksiyonlar: NooB

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
John Smith
En azından şu an kullandığım be quiet soğutucu kadar sessiz olacağını bilsem bu fiyata kaçmazdı ama büyük ihtimalle daha sesli bir model. Satıcı da ilerde sorun olursa problem çıkarabilir. Pas.

Nevfel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Turhan Işık

NooB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Semih Gedik
Garantisi kaç yıl bu ürünün
Bende de beyazı var da
3 yıl diye hatırlıyorum. Yanlış hatırlamıyorsam daha sonra hiç sorun yaratmadığı için dikkatimi çekmemişti :)

En azından şu an kullandığım be quiet soğutucu kadar sessiz olacağını bilsem bu fiyata kaçmazdı ama büyük ihtimalle daha sesli bir model. Satıcı da ilerde sorun olursa problem çıkarabilir. Pas.
Üzerindeki fanlar ML serisi ses olarak düşük seviye fanlar. Lian li kasa içerisinde +6 tane de SP serisi fanlarım var onlar ses yapıyor ama sıvı soğutmanın fanları çok daha az diyebilirim.
Bu arada pompa sesi 0 net olarak belirteyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son olarak biri alıp pompa sesi geldiği için iade edip ROG Ryujin III 360mm ARGB aldığını yazmış. Bende pompa sesi yok ilginç bir durum.

Son düzenleme:
3 yıl diye hatırlıyorum. Yanlış hatırlamıyorsam daha sonra hiç sorun yaratmadığı için dikkatimi çekmemişti :)

Üzerindeki fanlar ML serisi ses olarak düşük seviye fanlar. Lian li kasa içerisinde +6 tane de SP serisi fanlarım var onlar ses yapıyor ama sıvı soğutmanın fanları çok daha az diyebilirim.
Bu arada pompa sesi 0 net olarak belirteyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son olarak biri alıp pompa sesi geldiği için iade edip ROG Ryujin III 360mm ARGB aldığını yazmış. Bende pompa sesi yok ilginç bir durum.
Hocam bende de kutusunun içindeki kağıtta böyle yazmakta

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.6 MB · Hit: 33
  • Beğen
Reaksiyonlar: NooB
Top Bottom