Rosita
80+ Silver
Dahası
Aynen o kablosu ne dandik bir şey yaayrıca kablosu da çok kalitesiz alacakların haberi olsun
Aynen o kablosu ne dandik bir şey yaayrıca kablosu da çok kalitesiz alacakların haberi olsun
Kral sence artctis 3 de bunun kadar kaliteli midir ?1100 e cloud Core Wireless alınır
geçen sene aldım 1k ya beyaz wireless hala taş gibi, hoparlör niyetine de kullandığım oluyor pcde ahahshwosjsKaç yıl bi aralar asdasdas
Umarım niye o fiyatları görebilirizgeçen sene aldım 1k ya beyaz wireless hala taş gibi, hoparlör niyetine de kullandığım oluyor pcde ahahshwosjs
Rahatlık olarak evet ama ses olarak arctis 3 ve 5 i beğenmedim ben. Corsair daha mantıklı.Kral sence artctis 3 de bunun kadar kaliteli midir ?
Fiyat olarak arctis 3 670 tl olsa bile miRahatlık olarak evet ama ses olarak arctis 3 ve 5 i beğenmedim ben. Corsair daha mantıklı.
İyi fiyatmış o fiyat a alınabilir. Beklentinize göre değişir ama ses şiddeti az gelebilir.Fiyat olarak arctis 3 670 TL olsa bile mi
Bim de indirimde şuanİyi fiyatmış o fiyat a alınabilir. Beklentinize göre değişir ama ses şiddeti az gelebilir.
teşekkürler kral2021 mayıs ayında 650₺ den alıp geçtiğimiz aya kadar kullanmıştım. Kablosuz kulaklığa geçince sattım. Benim için rahat ve terletmeyen bir kulaklıktı. Oyunlarda da gayet keyifliydi. Tek sıkıntısı çok nadir dip ses sorunu vardı. Usb portunu çıkartıp tekrar takınca düzeliyordu. Yanılmıyorsam güncel fiyatı 1400₺ civarını görüyor. Alacak arkadaşlara bilgi olabilir.
"Corsair" adı olmasa 600TL'den fazla verilmeyecek kulaklık. Yani bence ( 600 + Marka İsmi ) TL vermek istemeyenler almasın.
Abartmıyorum. Kendi görüşümü belirtiyorum. Kulaklığı kullandım, kaldı ki 600 TL olsa bile ben almam. Şahsi fikrim.abartma