Neler Yeni

Cortana nedir ?

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Nedir bu cortana ? Uzun uğraşlar sonucunda 2004 e güncelledim windowsu güncellemeyi yaparkende ssd nin önemini gördüm gerçekten hard diskle yapmak ölüm oluyor sorum net cevapları bekliyorum.

rea1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Rahmi Emre Altunyuva
Siri gibi düşün ama türkçe desteği var mı bilmiyorum.

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz
Microsoft tarafından geliştirilen sesli yardımcı asistan. Siri veya Google Asistan gibi düşün ama Microsoft versiyonu. Ayrıca halo oyunundaki kurgusal yapay zekaya verilen isim kendisi. Birde bu bilgiyi 2 saniye içinde Google'dan aratarak bulabilirdin. Bence konu açmak gereksiz. "Google > Cortana nedir?"

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
HALO isimli oyundaki yapay zekanın adı. Microsoft bu ismi Windows'ta yaşatmayı planlamış. Cortana isimli hanımefendi de ahanda bu.

H5G_Cutscene_Cortana.png

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Microsoft tarafından geliştirilen sesli yardımcı asistan. Siri veya Google Asistan gibi düşün ama Microsoft versiyonu. Ayrıca halo oyunundaki kurgusal yapay zekaya verilen isim kendisi. Birde bu bilgiyi 2 saniye içinde Google'dan aratarak bulabilirdin. Bence konu açmak gereksiz. "Google > Cortana nedir?"
Evet ama bilerek burdan açtım forumu kullanalım biraz hem bundan sonra cortana nedir diye aratanların karşısına şuandaki link çıkar 😀

Top Bottom