Çorumlular nasıl insan

Tahminimce evlilik gibi ciddi bir olaya girişirken sadece forumdan aldığınız bilgilerle yetinmeyeceksinizdir. Bundan ötürü belirtmeliyim ki çorumlu birkaç tanıdığım var ve gayet temiz insanlar. İçlerini, düşünce dünyalarını bilemem ama bir yanlışlarını görmedim şimdiye kadar (kadın-erkek)

Hacı evlenicen mi öyle sormak yerine karakterini anla alacağın kişinin memleketi önemli değil cadaloz veya efendiliği karşıdaki elemana bağlı ama o yörenin kızlarında öyle fazla cadalozluk görmedim keko veya öteki türleri hariç iyiler

Çorumlular çok iyi insanlardır benim tanıdığım kadarı ile kurnaz ve zeki insanlar da olabiliyor ama tabi memlekete göre değerlendirmek olmaz sonuçta aralarından iyi ya da kötü insanlar da olabilir.

sinoplu olmasında

Memleketiyle kişinin nasıl biri olduğu çıkarılamaz. Eğer evleneceksen zaten herkesden iyi tanıyor olman lazım. Eğer nasıl biri olduğunu bile bilmiyorsan evlenme.

Ya herşeyi geç Çorum diye bir şehir mi vardı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben en soldakiyim beyaz kafalı olan.
cicim birgün sende doğru yolu bulacaksın

Memlekete göre kişinin nasıl biri olduğunu anlayamazsın, belki kişi İstanbul'ludur ama karakteri kötüdür.

Hacı evlenicen mi öyle sormak yerine karakterini anla alacağın kişinin memleketi önemli değil cadaloz veya efendiliği karşıdaki elemana bağlı ama o yörenin kızlarında öyle fazla cadalozluk görmedim keko veya öteki türleri hariç iyiler
Teyzem evlenicek assubay mış

duyduğuma göre çorumlular canavarmış sakın evlenmesin...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,869
Üyeler
174,023
Son üye
Ahmet Karagöz
Geri