Cougar CGR-ST-600 XTC 600W 80+ Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Arkadaşlar cougar psu alınır mı?
Neden alınmasın ki, tier listlerde hiç de c4 sınıfında değil.Frisby ile bağlantıları var alınmamalı bnc.
Frisby ile bağlantısı olduğunu ilk defa duydum.Frisby ile bağlantıları var alınmamalı bnc.
O listede olan sınıflandırmaya göre mi güç kaynağının kalitesini belirliyorsun ciddenNeden alınmasın ki, tier listlerde hiç de c4 sınıfında değil.
Ben cougar markası kaliteli diye biliyordum.Bi tırstım şimdi.Neden alınmasın ki, tier listlerde hiç de c4 sınıfında değil.
Az daha eklenebiliyorsa bu alınabilir.![]()
Cougar CGR-ST-600 XTC 600W 80+ Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Arkadaşlar cougar psu alınır mı?
Ortalama bir PSU. Alınabilir.Arkadaşlar cougar psu alınır mı?
Kaliteli ürünleri mevcuttur.Ben cougar markası kaliteli diye biliyordum.Bi tırstım şimdi.
Anladım o zaman fsp lere bakayım.Kaliteli ürünleri mevcuttur.
Evet, tahminimce tpden geliyorsun ve ondan dolayı marka takıntın var gibi geldi.O listede olan sınıflandırmaya göre mi güç kaynağının kalitesini belirliyorsun cidden![]()
Bence pylon 550w en mantıklısı, sistemdeki işlemci ve ekran kartı ne acaba?Anladım o zaman fsp lere bakayım.
i3 10100f ve rx 560 4 gb sapphire marka.Evet, tahminimce tpden geliyorsun ve ondan dolayı marka takıntın var gibi geldi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bence pylon 550w en mantıklısı, sistemdeki işlemci ve ekran kartı ne acaba?
Marka takıntım niye olsun arkadaş? Biraz araştır Cougar ve Frisby'nin ortak ürünleri olduğunu görürsün.Evet, tahminimce tpden geliyorsun ve ondan dolayı marka takıntın var gibi geldi.