Mm ne 26 saat oynadım sadece oyunu oda uçan gözcü yarısı .dŞaka Maka mm de hiç kıza denk gelmedim
Faceit de 3-4 defa denk geldim
Ama valo dolu.
harbi dkhdhZula cüzdanına tek atar anca
6-7 ay önce bu soru sorulsa valorant derdim ama şuan csgo benceCounter-Strike: Global Offensive VS Valorant
Hemen gidiyorum
csgoCounter-Strike: Global Offensive VS Valorant
güven faktörünle alakalı tamamen (tamam biraz daha olsa önlem alınabilir ama oynanmayacak kadar da hile yok) ben 10 maç girsem karşıma yine hile gelmez çünkü güven faktörüm yüksek bunu da arkadas listendeki vac banlı insanlardan tut oyunda yediğin raporlar etkiliyor yükselttikten sonra girmeni öneririmCS:GO daha çok sevmeme rağmen hilelerden dolayı oynamıyorum, hatta bir ara ben bile satın almıştım sinirden. Şu ara Valorant oynuyorum ve eğlendiğimi söyleyebilirim, sadece kitlesi çok toxic. Kısaca hileler olmasaydı CS:GO ama şu ara Valorant daha iyi bana kalırsa.
Kitlesinde akıl yok ki kullanmayı bilmiyorlar, hayatında hiç CS oynamamış gibiler.CS:GO daha çok sevmeme rağmen hilelerden dolayı oynamıyorum, hatta bir ara ben bile satın almıştım sinirden. Şu ara Valorant oynuyorum ve eğlendiğimi söyleyebilirim, sadece kitlesi çok toxic. Kısaca hileler olmasaydı CS:GO ama şu ara Valorant daha iyi bana kalırsa.
Valoda daha fazla kız var o yüzden valorant lol