Counter-Strike: Global Offensive VS Valorant

cs tekler valorant diyen sütünü içsin

Şaka Maka mm de hiç kıza denk gelmedim
Faceit de 3-4 defa denk geldim
Ama valo dolu.
Mm ne 26 saat oynadım sadece oyunu oda uçan gözcü yarısı .d
Rus çokya banada gelmedi hiç kız türk bile gelmedi doğru düzgün

• Beğen
Reaksiyonlar: soul
CS:GO daha çok sevmeme rağmen hilelerden dolayı oynamıyorum, hatta bir ara ben bile satın almıştım sinirden. Şu ara Valorant oynuyorum ve eğlendiğimi söyleyebilirim, sadece kitlesi çok toxic. Kısaca hileler olmasaydı CS:GO ama şu ara Valorant daha iyi bana kalırsa.

CS:GO daha çok sevmeme rağmen hilelerden dolayı oynamıyorum, hatta bir ara ben bile satın almıştım sinirden. Şu ara Valorant oynuyorum ve eğlendiğimi söyleyebilirim, sadece kitlesi çok toxic. Kısaca hileler olmasaydı CS:GO ama şu ara Valorant daha iyi bana kalırsa.
güven faktörünle alakalı tamamen (tamam biraz daha olsa önlem alınabilir ama oynanmayacak kadar da hile yok) ben 10 maç girsem karşıma yine hile gelmez çünkü güven faktörüm yüksek bunu da arkadas listendeki vac banlı insanlardan tut oyunda yediğin raporlar etkiliyor yükselttikten sonra girmeni öneririm

Valoda daha fazla kız var o yüzden valorant lol

Kitlesinde akıl yok ki kullanmayı bilmiyorlar, hayatında hiç CS oynamamış gibiler.
Oyun bilgileri 0, pre olmadan valo girilmez
Ama CS ister tek ister pre gir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valoda daha fazla kız var o yüzden valorant lol
☕

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,006
Üyeler
183,201