Neler Yeni

[ÇÖZÜLDÜ] Donanım arşivi forumda imza sınırı kaç harf?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

The GodFather

80+ Silver
Üstüne alınma ama ne kadar saçma bir konu açmışsın

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Üstüne alınma ama ne kadar saçma bir konu açmışsın
Gerçekten merak ettim eskiden bir kez daha açacaktım vazgeçtim ama ne yapsam olmadı öğrenmek istedim nasıl yapabilirim diye. Çok mantıklı değil gerçekten ama forumda daha saçmaları var benimki onların yanında bir hiç :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bahsetmeler gibimi
Screenshot_20240905-224639_Chrome.jpg

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,091
İsim
Arda doğan
Gerçekten merak ettim eskiden bir kez daha açacaktım vazgeçtim ama ne yapsam olmadı öğrenmek istedim nasıl yapabilirim diye. Çok mantıklı değil gerçekten ama forumda daha saçmaları var benimki onların yanında bir hiç :)

Alıntıyı görüntüle
İmza nasıl bırakıyoz?

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İmza nasıl bırakıyoz?
Hocam trollemiyorsun dimi bizi? 2000 mesajın var hiç mi görmedin imza? İmza bırakmak değil bunu ayarlıyorsun her mesajının altında gözüküyor. Çoğu kişi bilgisayar sistemini yazıyor ama benim dahil olduğum azınlık başka şeyler yazıyor. Sağ üstte profiline tıkla ama ayarlara falan gitme tek bir kez tıkla imza yazan bir yer var ora tıkla imzanı yaz kaydet tamamdır. Sonradan değiştirebiliyorsun haberin olsun
Bulamazsan resim atarım

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,091
İsim
Arda doğan
Hocam trollemiyorsun dimi bizi? 2000 mesajın var hiç mi görmedin imza? İmza bırakmak değil bunu ayarlıyorsun her mesajının altında gözüküyor. Çoğu kişi bilgisayar sistemini yazıyor ama benim dahil olduğum azınlık başka şeyler yazıyor. Sağ üstte profiline tıkla ama ayarlara falan gitme tek bir kez tıkla imza yazan bir yer var ora tıkla imzanı yaz kaydet tamamdır. Sonradan değiştirebiliyorsun haberin olsun
Bulamazsan resim atarım
Yok ustam valla ilk defa duydum sunucuya girdiğimden beri kıskanıyorum millet nasıl renkli yazıyor bu yazılar ne alaka diye😂

Bulamazsan resim atarım
Yaptım ama ilk'de sınırı bilmiyordum sistemi full boşuna yazdım😂

Ekler

• Screenshot_2024-09-05-23-15-33-515_com.brave.browser.jpg
    Screenshot_2024-09-05-23-15-33-515_com.brave.browser.jpg
    526.8 KB · Hit: 22
Son düzenleme:

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yok ustam valla ilk defa duydum sunucuya girdiğimden beri kıskanıyorum millet nasıl renkli yazıyor bu yazılar ne alaka diye😂

Yaptım ama ilk'de sınırı bilmiyordum sistemi full boşuna yazdım😂
Alt alta yazmak yerine "/" koyarak ayırırsan rahat yeter sınır sistem uzun olduğu için herkes öyle yapıyor bak benimki şöyleydi :

Kullandığım sistem hakkında sorularınıza etiketleyebilirsiniz /// MSI PRO B660M-A DDR4 / Asus Dual Rx560 4GB / I5 12400F / 16 GB 3200mhz ram / Rampage X-HORSE 600W / Rampage Rm-421 Flower / Glorious model I / Klasse Pro mouse pad / MSI Vigor GK 30 / Sennheiser HD 350BT

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,091
İsim
Arda doğan
Alt alta yazmak yerine "/" koyarak ayırırsan rahat yeter sınır sistem uzun olduğu için herkes öyle yapıyor bak benimki şöyleydi :

Kullandığım sistem hakkında sorularınıza etiketleyebilirsiniz /// MSI PRO B660M-A DDR4 / Asus Dual Rx560 4GB / I5 12400F / 16 GB 3200mhz ram / Rampage X-HORSE 600W / Rampage Rm-421 Flower / Glorious model I / Klasse Pro mouse pad / MSI Vigor GK 30 / Sennheiser HD 350BT
Eyw adamsın aga

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom