The GodFather
80+ Silver
Üstüne alınma ama ne kadar saçma bir konu açmışsın
Bahsetmeler gibimiMesajın altında yazan yazılara imza deniyor forumda
Gerçekten merak ettim eskiden bir kez daha açacaktım vazgeçtim ama ne yapsam olmadı öğrenmek istedim nasıl yapabilirim diye. Çok mantıklı değil gerçekten ama forumda daha saçmaları var benimki onların yanında bir hiçÜstüne alınma ama ne kadar saçma bir konu açmışsın
Bahsetmeler gibimi
İmza nasıl bırakıyoz?Gerçekten merak ettim eskiden bir kez daha açacaktım vazgeçtim ama ne yapsam olmadı öğrenmek istedim nasıl yapabilirim diye. Çok mantıklı değil gerçekten ama forumda daha saçmaları var benimki onların yanında bir hiç
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Hocam trollemiyorsun dimi bizi? 2000 mesajın var hiç mi görmedin imza? İmza bırakmak değil bunu ayarlıyorsun her mesajının altında gözüküyor. Çoğu kişi bilgisayar sistemini yazıyor ama benim dahil olduğum azınlık başka şeyler yazıyor. Sağ üstte profiline tıkla ama ayarlara falan gitme tek bir kez tıkla imza yazan bir yer var ora tıkla imzanı yaz kaydet tamamdır. Sonradan değiştirebiliyorsun haberin olsunİmza nasıl bırakıyoz?
Yok ustam valla ilk defa duydum sunucuya girdiğimden beri kıskanıyorum millet nasıl renkli yazıyor bu yazılar ne alaka diyeHocam trollemiyorsun dimi bizi? 2000 mesajın var hiç mi görmedin imza? İmza bırakmak değil bunu ayarlıyorsun her mesajının altında gözüküyor. Çoğu kişi bilgisayar sistemini yazıyor ama benim dahil olduğum azınlık başka şeyler yazıyor. Sağ üstte profiline tıkla ama ayarlara falan gitme tek bir kez tıkla imza yazan bir yer var ora tıkla imzanı yaz kaydet tamamdır. Sonradan değiştirebiliyorsun haberin olsun
Bulamazsan resim atarım
Yaptım ama ilk'de sınırı bilmiyordum sistemi full boşuna yazdımHocam trollemiyorsun dimi bizi? 2000 mesajın var hiç mi görmedin imza? İmza bırakmak değil bunu ayarlıyorsun her mesajının altında gözüküyor. Çoğu kişi bilgisayar sistemini yazıyor ama benim dahil olduğum azınlık başka şeyler yazıyor. Sağ üstte profiline tıkla ama ayarlara falan gitme tek bir kez tıkla imza yazan bir yer var ora tıkla imzanı yaz kaydet tamamdır. Sonradan değiştirebiliyorsun haberin olsun
Bulamazsan resim atarım
Alt alta yazmak yerine "/" koyarak ayırırsan rahat yeter sınır sistem uzun olduğu için herkes öyle yapıyor bak benimki şöyleydi :Yok ustam valla ilk defa duydum sunucuya girdiğimden beri kıskanıyorum millet nasıl renkli yazıyor bu yazılar ne alaka diye
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yaptım ama ilk'de sınırı bilmiyordum sistemi full boşuna yazdım
Eyw adamsın agaAlt alta yazmak yerine "/" koyarak ayırırsan rahat yeter sınır sistem uzun olduğu için herkes öyle yapıyor bak benimki şöyleydi :
Kullandığım sistem hakkında sorularınıza etiketleyebilirsiniz /// MSI PRO B660M-A DDR4 / Asus Dual Rx560 4GB / I5 12400F / 16 GB 3200mhz ram / Rampage X-HORSE 600W / Rampage Rm-421 Flower / Glorious model I / Klasse Pro mouse pad / MSI Vigor GK 30 / Sennheiser HD 350BT
AdamsınRica ederim, bana sorarsan şuanki imza kalsın