Neler Yeni

ÇÖZÜLDÜ! - Gainward Phoenix RTX 3080Ti ile yükte 85 derece alıyorum

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Sezer Aktaşlı
Aranızda hiç Gainward Phoenix kullanan var mı ? RTX 3080Ti modeli kullanıyorum yükte 85 dereceye ulaşıyor (FurMark)

Kasa Asus Prime AP201 sadece 1 egzoz fan var. Kendim sadece 1 adet kasa altına hava üfleyen Silverstone fan aldım ama daha da ekleme yapacağım. Yine de normal mi bu ?

Kullananlardan yorum beklerim.

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Sezer Aktaşlı
Ben gonderdim parca yok diye iade ettiler sacmaliga bak

Bazıları da 3-4 kere yollayınca iade değişim görüyormuş sanırım. Bilsem bir günde sonuç çıkacağını uğraşırım ama ne yol masrafı ne zaman ne de durumum gereği de çok uğraşamıyorum

Passamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Passamet
sormadan iade olduğu durumda direk tüketici hakları mahkemesine başvurucaksınız. çünkü piyasa ortada siz o kartı iade edilen paraya alamazsınız bir daha. kazanırsınız diye düşünüyorum
Teknik servise küfür etmemek eldi değil, ben olsam 10 tane dava açardım.

alex jensen

80+ Silver
Bazıları da 3-4 kere yollayınca iade değişim görüyormuş sanırım. Bilsem bir günde sonuç çıkacağını uğraşırım ama ne yol masrafı ne zaman ne de durumum gereği de çok uğraşamıyorum
Turkiyede servis isleri rezalet ben bile teknik servisteki elemanlardan dahs bilgiliyimdir eminim

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Sezer Aktaşlı

Passamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Passamet

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Sezer Aktaşlı
Neden Gainward aldın demeyin KYK bursuyla alıyoruz . Ha diyeceksiniz belki KYK alan adamın 3080Ti'yı mı olur ? Zamanında bir birikimim vardı ve elimdeki hiç kullanmadığım laptopu satarak ekran kartı satın almıştım. 4K monitör de PS5 aldığım zamandan kalma TV yerine aldığım monitördü . Şuan bir yerde çalışıyor olsam zaten parama para ekler ROG MSI gibi yada GIGABYTE gibi ki GIGABYTE'a da hayranım GAMING OC kullandım aşık olmuştum. Bunları kullanırdım açıkçası. Bu yüzden beni de suçlamayın GAINWARD alınır mı gibi ... yaptık bir hata. Bütçe sorunu bunlara yol açıyor

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Sezer Aktaşlı
Senin kart gazlıyo

Valla öyle yav. Bakalım yarın fanları 2 alt 2 üste konumlandırdığımda kasada oluşan sirkülasyon bu durumu çözerse tüm sebep kasamdanmış diyeceğim. Şayet hala 80 ve üstü kalırsa artık söveceğim en kötü ölü fiyattan satıp Gigabyte 3080 kartlardan alırım zarar ederek. Sövsem bir dert sövmesem bir dert. Yeter şu bahtsızlığım ya .

Bu saatten sonra bir daha param olursa maddiyatım olursa GIGAYBTE'tan şaşarsam namerdim. Bana bu kazığı RTX 3080 Ventus 3X de attı , bir forum sitesinde konum mevcut yine de 77 dereceydi hakkını yemiyim . GIGAYBTE ise 3070Ti'da 65 dereceyi bile zor görürdü. Keşke o 3070Ti değil bi 3080Ti olaydı da satmayaydım.

Tabii ASUS hayal orasına girmiyorum . ASUS'un anca Prime kasa ve Prime anakartını alırım :D

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
802
İsim
Mehmet
3080 ti eagle vardı, 1900 rpm de 74 dereceyi geçmiyordu, senin sıcaklıklar aşırı yüksek.

alex jensen

80+ Silver
valla 4000 rpm çalışması hiç normal değil benim kart 2000 rpmde ses çıkarıyor 4000rpmde uçak uçar la evde masa sallanır yani o devirde

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Kartın garantisi evet var Endeks Bilişim tarafından. Kartı kendilerine götürdüm. Kartın 85 derecelere çıkması normalmiş markası gereği ve sesli çalışabiliyormuş. Gainward için bakım ve tamir yapmak yokmuş. Sadece değişim yapabiliyorlar onun için de kartın görüntü vermeme , pikselleşme gibi sorunlar yaratması lazımmış . 85 derecede değişim yokmuş yani.

Çözüm olarak da ses çoksa kulaklık takın duymazsınız dediler.
Seni fena keklemişler dostum.

NightRose

80+ Bronze
Bende de Palit Gamingpro RTX 3070 kartın 4 ay garantisi kaldı. Oyunlarda 2k ultra ayarda Cyberpunk 77 açıyorum 70-75 arası sıcaklık. Valhalla 2kda benchmark yaptırdım onda sıcaklık 60-70 arasıydı tam hatırlayamadım ama furmark yapıyorum kart direk hızlı bir şekilde 80lere çıkıyordu. Garantisi bitsin macun değiştiricez. Ben de oyunda bu kadar sıcak değilken furmarkta neden bu kadar sıcak, oyunda da %99 gpu kullanımı mevcuttu.

SadeceSeyf

80+ Gold
Valla öyle yav. Bakalım yarın fanları 2 alt 2 üste konumlandırdığımda kasada oluşan sirkülasyon bu durumu çözerse tüm sebep kasamdanmış diyeceğim. Şayet hala 80 ve üstü kalırsa artık söveceğim en kötü ölü fiyattan satıp Gigabyte 3080 kartlardan alırım zarar ederek. Sövsem bir dert sövmesem bir dert. Yeter şu bahtsızlığım ya .

Bu saatten sonra bir daha param olursa maddiyatım olursa GIGAYBTE'tan şaşarsam namerdim. Bana bu kazığı RTX 3080 Ventus 3X de attı , bir forum sitesinde konum mevcut yine de 77 dereceydi hakkını yemiyim . GIGAYBTE ise 3070Ti'da 65 dereceyi bile zor görürdü. Keşke o 3070Ti değil bi 3080Ti olaydı da satmayaydım.

Tabii ASUS hayal orasına girmiyorum . ASUS'un anca Prime kasa ve Prime anakartını alırım :D
Kanka bu kart genel manada çok ısınıyor. Ne kadara aldın bilmiyorum ama bu ekran kartının termal pedleri değişse bile 8.9k gideri olur. Ama bu şekilde alırlar.Ben senin yerinde olsam termalleri değiştiririm. Kart en azından zarar görmesin. 3080 ti çok uzun yıllar işini görür zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,342
Üyeler
165,971
Son üye
iphonebedevisi
Top Bottom