Neler Yeni

Cpu ışığı kırmızı yanıyor ama pc normal bir şekilde çalışıyor

mr__white

80+
Bir şekilde windows kurmayı basardım ve su an pc normal sekilde calısıyor ama cpu led kırmızı yanıyor herhangi bi sorun teskil eder mi

Efe0101

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mahmut Ali
Bir şekilde windows kurmayı basardım ve su an pc normal sekilde calısıyor ama cpu led kırmızı yanıyor herhangi bi sorun teskil eder mi
Sıcaklığı kontrol edin ve ramleri tam oturtmaya çalışın düzelebilir eski pcmde olmuştu benim de

mr__white

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Efe0101

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mahmut Ali
boşta 45 derece ve ramler tam takılı
Bilemiyorum işlemcinin pininde bir sorun olabilir veya sorun geçici olabilir bilgisayarciya da götürebilirsiniz benim bilgim bu kadar bende olmustu ve kısa süre sonra geçmişti arkadaşımda da olmuştu işlemcisi 7500f rami tam takınca düzelmişti gerçekten bilemiyorum hocam ?

Emir__8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar/Bilgisayar Toplama/Android/İOS
Sıcaklıkta bir sorun demişsiniz pinlerde bir sorun olabilir anakart driverınında bir sorun olabilir intel mi amd mi kullanıyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıcaklıkta bir sorun demişsiniz pinlerde bir sorun olabilir anakart driverınında bir sorun olabilir intel mi amd mi kullanıyorsun
*Sıcaklıkta bir sorun yok demişsiniz

mr__white

80+
Mesaj otomatik birleştirildi:

*Sıcaklıkta bir sorun yok demişsiniz
amd r7 9700x

mr__white

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Eren C
Hocam buna en doğru cevabı verebilmek için anakartın tam modeline bakıp kılavuzundan hareket etmemiz lazım (Örneğin MSI 810 da safe boot u kapatmanız durumunda belli bir süre kırmızı ışık yanmaya devam ediyor ) Şahsen tavsiyem kullanım kitapçığına bakmanızdır nasıl olsa montaj yapabilecek bilgiye sahipseniz sorunu bulursunuz diye düşünüyorum kolay gelsin

Top Bottom