Neler Yeni

CPU Sıcaklığım Normal Mi ?

Carrier

80+ Bronze
Bilgisayarımdan Pubg Mobile oynarken lobideki değerler bunlar cpu sıcaklığı normal mi eskiden çok iyi değerler alıyordum 0 kasma 0 drop + video çekebiliyodum ama şimdi cidden çok kasıyor siz ordaki fps e aldanmayın oyuna girince kasıyo hdr da da olsa akıcıda da olsa yani en yüksek ayar ve en düşük ayar ikisinin de kasması aynı hatta hdr da daha az kasıyo sanki PC LİNK Linkten pc özelliklerine bakabilirsiniz dediğim gibi bu değerler normal mi nerde sorun var ?
bandicam 2020-07-30 23-26-58-618.jpg

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Valla 3.1 GHz'e boost yapıyormuş, normal bir PC olsa yüksek diyeceğim ama AIO PC olunca yüksek olması normal, bir sorun göremedim.

Carrier

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla 3.1 GHz'e boost yapıyormuş, normal bir PC olsa yüksek diyeceğim ama AIO PC olunca yüksek olması normal, bir sorun göremedim.
Ama eskiden hiç kasmıyodu üstüne video çekiyodum yine kasmıyodu şimdi video çekmeye kalksam piksel piksel yürüyorum 3 4 yıldır hiç bakım yapmadım termal macun falan ondan olabilir mi ?

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Ama eskiden hiç kasmıyodu üstüne video çekiyodum yine kasmıyodu şimdi video çekmeye kalksam piksel piksel yürüyorum 3 4 yıldır hiç bakım yapmadım termal macun falan ondan olabilir mi ?
Sanmıyorum, 200 MHz bu kadar fark ettirmez, sorun başka bir şeyden olabilir.

Rx 5700Xt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
FurkanEfeNar
Yüksek ihtimalle Cpu ısınınca kendini frenliyor.

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
Bilgisayarımdan PUBG Mobile oynarken lobideki değerler bunlar cpu sıcaklığı normal mi eskiden çok iyi değerler alıyordum 0 kasma 0 drop + video çekebiliyodum ama şimdi cidden çok kasıyor siz ordaki fps e aldanmayın oyuna girince kasıyo hdr da da olsa akıcıda da olsa yani en yüksek ayar ve en düşük ayar ikisinin de kasması aynı hatta hdr da daha az kasıyo sanki PC LİNK Linkten PC özelliklerine bakabilirsiniz dediğim gibi bu değerler normal mi nerde sorun var ?
Alıntıyı görüntüle
emulatordende kaynaklanıyor olabilir. pc emulatorleri pc ne kadar iyi olursa olsun kasıyor zaten.

Carrier

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
emulatordende kaynaklanıyor olabilir. PC emulatorleri PC ne kadar iyi olursa olsun kasıyor zaten.
Bütün oyunlarda geçerli hatta masaüstünde bile geçerli masaüstü kayıt almaya başladığım zamanda bile donmaya başlıyor

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
Bütün oyunlarda geçerli hatta masaüstünde bile geçerli masaüstü kayıt almaya başladığım zamanda bile donmaya başlıyor
bilemedim zaten linkteki pc oyun için uygun değil belki yetmiyordur.

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Aıo lar da normal diyebiliriz. Zaten emulatör ler genel olarak sıkıntılı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,038,916
Üyeler
164,749
Son üye
koraydemirz