CPU Sıcaklığım Normal Mi ?

Carrier

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
374
Bilgisayarımdan Pubg Mobile oynarken lobideki değerler bunlar cpu sıcaklığı normal mi eskiden çok iyi değerler alıyordum 0 kasma 0 drop + video çekebiliyodum ama şimdi cidden çok kasıyor siz ordaki fps e aldanmayın oyuna girince kasıyo hdr da da olsa akıcıda da olsa yani en yüksek ayar ve en düşük ayar ikisinin de kasması aynı hatta hdr da daha az kasıyo sanki PC LİNK Linkten pc özelliklerine bakabilirsiniz dediğim gibi bu değerler normal mi nerde sorun var ?
bandicam 2020-07-30 23-26-58-618.jpg

Valla 3.1 GHz'e boost yapıyormuş, normal bir PC olsa yüksek diyeceğim ama AIO PC olunca yüksek olması normal, bir sorun göremedim.

Valla 3.1 GHz'e boost yapıyormuş, normal bir PC olsa yüksek diyeceğim ama AIO PC olunca yüksek olması normal, bir sorun göremedim.
Ama eskiden hiç kasmıyodu üstüne video çekiyodum yine kasmıyodu şimdi video çekmeye kalksam piksel piksel yürüyorum 3 4 yıldır hiç bakım yapmadım termal macun falan ondan olabilir mi ?

Ama eskiden hiç kasmıyodu üstüne video çekiyodum yine kasmıyodu şimdi video çekmeye kalksam piksel piksel yürüyorum 3 4 yıldır hiç bakım yapmadım termal macun falan ondan olabilir mi ?
Sanmıyorum, 200 MHz bu kadar fark ettirmez, sorun başka bir şeyden olabilir.

Yüksek ihtimalle Cpu ısınınca kendini frenliyor.

Bilgisayarımdan PUBG Mobile oynarken lobideki değerler bunlar cpu sıcaklığı normal mi eskiden çok iyi değerler alıyordum 0 kasma 0 drop + video çekebiliyodum ama şimdi cidden çok kasıyor siz ordaki fps e aldanmayın oyuna girince kasıyo hdr da da olsa akıcıda da olsa yani en yüksek ayar ve en düşük ayar ikisinin de kasması aynı hatta hdr da daha az kasıyo sanki PC LİNK Linkten PC özelliklerine bakabilirsiniz dediğim gibi bu değerler normal mi nerde sorun var ?
Alıntıyı görüntüle
emulatordende kaynaklanıyor olabilir. pc emulatorleri pc ne kadar iyi olursa olsun kasıyor zaten.

emulatordende kaynaklanıyor olabilir. PC emulatorleri PC ne kadar iyi olursa olsun kasıyor zaten.
Bütün oyunlarda geçerli hatta masaüstünde bile geçerli masaüstü kayıt almaya başladığım zamanda bile donmaya başlıyor

Aıo lar da normal diyebiliriz. Zaten emulatör ler genel olarak sıkıntılı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,949
Üyeler
184,086
Son üye
BatuhanTmrr
Geri