Neler Yeni

Crack Oyunu Savunan Kişiler

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Senin söylediğin kişi bir şeylerden feda ederek PC alması mantıksız. Sonuç olarak lüks yani adam bir lüks için kendi yediği yemekten kısması mantıksız. Eğer alabilecek parası varsa(4.5K) 100TL oyuna para vermek fazla değil.
yemeğinden kısmasından bahsetmedim bir daha oku. bazı şeylerden dediğimde yemek mi anlıyorsun

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Crack kullanıyor muyum? Evet. Peki yaptığım şeyin herhangi bir haklı tarafı var mı? Hayır. Korsan kullanmanın hiçbir haklı yanı ve savunulacak bir yanı yoktur. İstersen korsan kullan, kimse sana bir şey diyemez ancak yaptığın şeyin haklı bir yanı olduğunu savunma.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Zaten herşeyin devleti yönetenlerde bittiğini sanan 8 yaşında dünkğ çocuksun daha kardeşim. İyi bilmeni isterim senin gibi tembeller yattığı yerden herşeyi devletten beklerse bu ülke gelişmez
Tembellik ile alakası yok. Devletten beklediğimiz şey gereksiz vergi zamı yapmasın. Sizin çöp olarak gördüğünüz Yunanistan'dan daha fazla asgari ücret vermesini ve TL'nin değer kaybetmemesi. Bunlardan hangisi oldu?

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Gereksiz büyütüyorsunuz şu crack meselesini.

Adamın kendi bilgisayarı kendi düşüncesi. Kursun ne yaparsa yapsın size ne?

Virüs bulaşırsa da kendisi uğraşsın.
aynen öyle. burada bitsin bu konuda, her korsan konusunda kavga çıkmasından bıktım cidden

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
yemeğinden kısmasından bahsetmedim bir daha oku. bazı şeylerden dediğimde yemek mi anlıyorsun
Ya zaten o zaman kısabileceği para kalmıyor ve lükse para harcayabilecek parası oluyor. Zaten o durumda adam rahat bir şekilde alabilir. 50TL olan bir oyunu. Bu arada 50 TL olan ve saatler gömebileceğin oyunlar da var.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Ya zaten o zaman kısabileceği para kalmıyor ve lükse para harcayabilecek parası oluyor. Zaten o durumda adam rahat bir şekilde alabilir. 50TL olan bir oyunu. Bu arada 50 TL olan ve saatler gömebileceğin oyunlar da var.
uzamasın diye cevap vermeyeceğim hiç her korsan konusunda kavga çıkmasından bıktım. Senin de bıktığını düşünüyorum ondan uzamasın diye bırakıyorum burada sende hemfikirsindir diye üdşünüyorum

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Tembellik ile alakası yok. Devletten beklediğimiz şey gereksiz vergi zamı yapmasın. Sizin çöp olarak gördüğünüz Yunanistan'dan daha fazla asgari ücret vermesini ve TL'nin değer kaybetmemesi. Bunlardan hangisi oldu?
Yav ülkede adam akıllı yatırımcı yoksa kimse okumazda devlet ne yapsın. Evt eğitim sistemimiz kötü bir okulda 500 öğrenci varsa 400 ü gereksiz soytarı

Bergee

80+ Silver
Dünyanın en boş konusuna hoşgeldim ve şimdi gidiyorum. Bir daha da olmasın lütfen :)

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Keşke tükürmeseydin. Crack ve korsan destekliyorum ve kullanıyorum. Ne yapayım nfsmw CD sine para mı vereyim? Para mı var? Ama sen nereden anlarsın ki? Crack ve korsan günah ise bu günahı işlemeye devam edeceğim. Bunu bil.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok

Nauu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Burak CAM
Bu konuyu tartışanlar ya Türkiye de yaşamıyor yada 15 yaşın altında

Kr0nos6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Kronos
İnsanlar belli başlı oyunları oynamayı ister lakin herkesin maddi durumu buna yetmez, maddi durumunun buna yetmemesinin genel nedeni ülkemizdeki oyun fiyatları üzerinden yapılan sömürüdür. Bu nedenle insanlar ya oyunu oynamaz ya da korsan yollar kullanır bunu yadırgayamayız.
(Kesinlikle korsan doğrudur demiyorum)
Senin düşüncene göre Windows'u 1800Tl' ye almış olmalısın, Hayatında hiç bir filmi ya da diziyi yayınlandığı platform dışında bir yerden izlememiş olmalısın hatta film vizyondan kalktıktan sonra '' ah! vizyondan kalkmış bunu izleyemeyeceğim çünkü korsana düştü'' demen lazım

Top Bottom