Creatin önerisi yapar mısınız?

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,483
Daha önce hiç kullanmadım o yüzden pek bilgim yok birkaç soru sormak istiyorum
Kaç gram alıcam
Nereden alıcam
Fiyatları ortalama ne kadar
Günde kaç ölçek kullanmam gerek
Lütfen bilindik bir site üzerinden öneri yapın

Daha önce hiç kullanmadım o yüzden pek bilgim yok birkaç soru sormak istiyorum
Kaç gram alıcam
Nereden alıcam
Fiyatları ortalama ne kadar
Günde kaç ölçek kullanmam gerek
Lütfen bilindik bir site üzerinden öneri yapın
200mesh olması gerekiyor günde 5gr kullanılması lazım ve normal su tüketiminin 1.5litre daha artması gerekiyor ki böbreklere zarar gelmesin.
dipnot:zararlı bir şey değil sadece bunu alıyorsan daha fazla su tüketmen gerekiyor sebebiyse vücudunda su tutumunu artırıyor

200mesh olması gerekiyor günde 5gr kullanılması lazım ve normal su tüketiminin 1.5litre daha artması gerekiyor ki böbreklere zarar gelmesin.
dipnot:zararlı bir şey değil sadece bunu alıyorsan daha fazla su tüketmen gerekiyor sebebiyse vücudunda su tutumunu artırıyor
Onu biliyorum günde 4-5 litre su içerim sıkıntı olmaz nereden alabilirim önerin var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

200 mesh ne demek

Onu biliyorum günde 4-5 litre su içerim sıkıntı olmaz nereden alabilirim önerin var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

200 mesh ne demek
80 mesh ve 200mesh kalitesini belirtiyor mesh yükseldikçe emilimi de aynı oranda artar 200mesh bildiğim 3 tane creatine var hardline torq ve hiq
hiq yılbaşı indirimine giricek beklersen indirimde alırsın

80 mesh ve 200mesh kalitesini belirtiyor mesh yükseldikçe emilimi de aynı oranda artar 200mesh bildiğim 3 tane creatine var hardline torq ve hiq
hiq yılbaşı indirimine giricek beklersen indirimde alırsın
Çok soru sordum biliyorum ama emilim düşük olursa ne olur😅

Çok soru sordum biliyorum ama emilim düşük olursa ne olur😅
sorun yok istedğiniz kadar sorabilirsinz emilim yani kalitesi kalitesiz bir ürün kullanmak istemezsinizdir diye düşünüyorum ve türkiyede supplement firmalarına pek güvenilmiyor sebebiyse denetimleri yok insan saçından bile creatine yapılıp creatine adında içersin ruhun duymaz.güvenilir 3 firma verdim proteinocean gibi markalar önerirler ise bulasmanızı tavsiye etmem suplement kullana kullana bir yerden sonra kalitesini az çok anlayabiliyorsunuz en kötü supplement markalarından birisidir proteinocean

sorun yok istedğiniz kadar sorabilirsinz emilim yani kalitesi kalitesiz bir ürün kullanmak istemezsinizdir diye düşünüyorum ve türkiyede supplement firmalarına pek güvenilmiyor sebebiyse denetimleri yok insan saçından bile creatine yapılıp creatine adında içersin ruhun duymaz.güvenilir 3 firma verdim proteinocean gibi markalar önerirler ise bulasmanızı tavsiye etmem suplement kullana kullana bir yerden sonra kalitesini az çok anlayabiliyorsunuz en kötü supplement markalarından birisidir proteinocean
Hiq düşünüyorum bayağı duydum hiq 200 mesh 1000 gram creatinin linkini atabilir misiniz farklı farklı şeyler var bulamadım

Hiq düşünüyorum bayağı duydum hiq 200 mesh 1000 gram creatinin linkini atabilir misiniz farklı farklı şeyler var bulamadım
2tane creatine var hiqnun birisi normal diğeri creapure olan farkı ne dersenız creapure en kaliteli hammadde diğeri de tabi ki kaliteli fakat bu en üst olan

2tane creatine var hiqnun birisi normal diğeri creapure olan farkı ne dersenız creapure en kaliteli hammadde diğeri de tabi ki kaliteli fakat bu en üst olan
İkisinin arasında gözle görülür bir fark olur mu ona göre ucuz olanı alırım

İkisinin arasında gözle görülür bir fark olur mu ona göre ucuz olanı alırım
hayır normal olanı al kullan etkisini uzun vadeli görürsün yok bu etki etmıyor tarzında hissedebilirsin fakat etkisi 2hafta içerisinde geliyor diye biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,958
Üyeler
189,188
Son üye
beratefe25
Geri