🔥İndirim Crucial Ballistix RGB 369 TL!

Ben 2 tane aldım. Toplam 738 liraya geldi ancak, Papara ile aldığım için 38 TL cashback geldi ve toplamda 700 liraya geldi. 700 liraya 2x8 Ballistix RGB asla kaçırılacak fırsat değil ihtiyacı olan direk alsın
Ben cfranko 4000 MHz altı RAM almaz sanıyordum 🤔

Yanii intel için iyi ama o kadar da iyi değil. Samsung B Die intel için çok daha iyi ama onu bulmak zor o yüzden ballistix de olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2x8 ile 4x8 farklı biraz. Şuanlık bende bilmiyorum gelsin bi 4x8 ile overclock farkına bakacağım.
tamamdır kankam rica etsem test ettikten sonra mesaj atabilir misin zahmet olmazsa bende yapmak istiyorum ama çok çok bildiğim bişey değil yani

Yanii intel için iyi ama o kadar da iyi değil. Samsung B Die intel için çok daha iyi ama onu bulmak zor o yüzden ballistix de olabilir

2x8 ile 4x8 farklı biraz. Şuanlık bende bilmiyorum gelsin bi 4x8 ile overclock farkına bakacağım.
OC performansını beğenmediği için 4x8 seti satıp 2x16 Ballistix RGB aldı. Böyle bir şey olursa kesin konu açar.

Maks. 3800 mü oluyor? Zen3 ile mi alakalı yoksa senin memory controller mı kötü?
Bana şanssızlık oldu bazı zen 3 işlemciler 4000 yapıyor. Benimki en fazla 3933 oluyor ama hiç hawli bir sayı olmadığı için direk 3800’de kullanıyorum

OC performansını beğenmediği için 4x8 seti satıp 2x16 Ballistix RGB aldı. Böyle bir şey olursa kesin konu açar.
Bunu da yanına alır

Bana şanssızlık oldu bazı zen 3 işlemciler 4000 yapıyor. Benimki en fazla 3933 oluyor ama hiç hawli bir sayı olmadığı için direk 3800’de kullanıyorum
Zen2 daha mı düşük oluyor o zaman?

Benim Gammix D30 bunu tokatlar kardeşler.

Cfranko sen eskiden böyle değildim şimdi saçma saçma ürünler öneriyorsun :oops:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,186
Üyeler
184,747
Son üye
omerkcn
Geri