şu valveye gıcık oluyorum ya bir oyun yaptıkları zaman iki sene piyasaya sürmüyorlar sürdükleri zaman da bütün oyunları silip atıyorTemmuzun sonuna yaklaşıyoruz artık bu oyun ne zaman çıkacak? Açıklanan gelişmeler veya başka bir şeyler var mı?
Yazın çıkacak dendi hiçbir şey yok. 31 Ağustos'u mu bekliyor bu 3 düşmanıTemmuzun sonuna yaklaşıyoruz artık bu oyun ne zaman çıkacak? Açıklanan gelişmeler veya başka bir şeyler var mı?
Şu an beta kullanıcıları için kaç harita yayınlandı Dust2'den sonra?"Bu yaz" dediler o yüzden her an gelebilir. Ama bana bugün beta access geldi. Büyük ihtimalle eylül gibi çıkar bence. Yakın zamanda çıkacak olsa beta access vermezlerdi.
beta access nasıl geliyor kanka? Bildirim kısmına mı, yoksa mail ile falan mı?"Bu yaz" dediler o yüzden her an gelebilir. Ama bana bugün beta access geldi. Büyük ihtimalle eylül gibi çıkar bence. Yakın zamanda çıkacak olsa beta access vermezlerdi.
şakasına dedim half life 3ü, ikisininde ne olduğu belli değil ya şuanHalf life 3 geliştirilmiyor ki fişini çekmediler mi o projenin?
Temmuz diyorlardı şimdi ağustos teorileri var ne güzel iş valla
oyuna girince karşına çıkıyorbeta access nasıl geliyor kanka? Bildirim kısmına mı, yoksa mail ile falan mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
şakasına dedim half life 3ü, ikisininde ne olduğu belli değil ya şuan