S H I V A & Emekli Global
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,340
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Paraları taşımak için çuval gerekecek gibi hissediyorum kağaannnSon Csgo Major kesin değerlenir
Paraları taşımak için çuval gerekecek gibi hissediyorum kağaannnSon Csgo Major kesin değerlenir
1 hafta bekliyoduk hani sağlfspğdfsd50 tane açtım bişe çıkmadı anakartı yiyorum
Altın çıkar da fiyatı yüksekten satarım para durur dedim fluxo altın çıktı o da 80 tlymiş. 300 verdim 150 falan aldım.1 hafta bekliyoduk hani sağlfspğdfsd
Valla çuvalları dolduracak kadar kapsül alamıyozParaları taşımak için çuval gerekecek gibi hissediyorum kağaannn
Kapsüller şuan %75 indirimle 6 liraysa indirimsiz hali 24 lira oluyorsa eğer 40 tane kapsül alsak 240 liraya 24 liraya çıktığında 1000 lira yapar 750 tl karValla çuvalları dolduracak kadar kapsül alamıyoz
300 veya 400 yatıracam ne kadar olursa artık pazartesi veya salı alacam
24 e çıkacağını sanmıyorum oyun içi pazarı genelde pahalı oluyor steame göreKapsüller şuan %75 indirimle 6 liraysa indirimsiz hali 24 lira oluyorsa eğer 40 tane kapsül alsak 240 liraya 24 liraya çıktığında 1000 lira yapar 750 TL kar
Hangisinden alalım24 e çıkacağını sanmıyorum oyun içi pazarı genelde pahalı oluyor steame göre
Herkes kazancak diye bisey yok adam sordu bende söyledim açmak mantıklıAdamın biri batmış nası olcak o![]()
uzun surer cıkması ama cıkar knk24 e çıkacağını sanmıyorum oyun içi pazarı genelde pahalı oluyor steame göre
hayır onu demek istemedim oyun içi alın fakat satmaya kalktığınızda steamden sattıgınız için steam pazarı daha uygun fiyatlı oluyorHangisinden alalım