Bilet almazsan açabiliyorsun, ancak bu kapsülleri alıp bekletmek daha mantıklı.Bilet almayan biri açabilir mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Al değerlenir 1 2 yıla. (dolar bazında)400tane alsak nasıl olur
Bilet almazsan açabiliyorsun, ancak bu kapsülleri alıp bekletmek daha mantıklı.Bilet almayan biri açabilir mi
Al değerlenir 1 2 yıla. (dolar bazında)400tane alsak nasıl olur
paris 2023 çıakrtmalar diyor onlarımı satın alıcazcs'ye gir zaten direkt karşına çıkıyor kapsüller oradan satım alım yapabilirsin
Yine dibine vurdun paranınagalar ben yine çıkardım bişey(70tl)
Alıntıyı görüntüle
edit: bi tane daha çıktı(94tl)
Alıntıyı görüntüle
guzel bi şans var yaYine dibine vurdun paranın
Satabildiğin her şeyi satıp al. Ayrıca kasaları zaten satmalısın, boşa tutuyorsun çünkü fiyatları düşecek.https://steamcommunity.com/profiles/76561199106156286 Beyler envantere baksanıza sizce satıp şunu al dediğiniz bır kapsül var mı ?
Fracture i da satayimmi ? Onun değeri artacak diyolar. Koalisyon ve metha deagle i da satayimmi?Satabildiğin her şeyi satıp al. Ayrıca kasaları zaten satmalısın, boşa tutuyorsun çünkü fiyatları düşecek.
Kapsül 3-4x yapabilir ama ne kasa ne de o deagle'ın 3-4x yapması kolay değil. O yüzden satman daha mantıklı.Fracture i da satayimmi ? Onun değeri artacak diyolar. Koalisyon ve metha deagle i da satayimmi?
M4a4 ünde satayım mi?Kapsül 3-4x yapabilir ama ne kasa ne de o deagle'ın 3-4x yapması kolay değil. O yüzden satman daha mantıklı.
Sat. Şu an her türlü kapsül avantajlı.M4a4 ünde satayım mi?