Neler Yeni

CS 2 ve Valorant için PC/Laptop

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
864
İsim
Emirhan
Merhaba arkadaşlar, CS 2 ve Valorant için Masaüstü veya büyük ekranlı laptop önerir misiniz. Aynı zamanda bir fiyat araştırması olacak, bütçe şu an belli değil, ne kadara halledilebiliri öğrenmek istiyorum.

Severus21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Sefer
Senin yeride olsam r5 5600lü ddr4 bir anakart dizerdim. Sonra da 2.el rx 580 alırdım. Bu yeter sana hayli hayli.
Mesaj otomatik birleştirildi:

I5 4590 işlemcim valo 150 fps alıyor, bu dediğim işlemci +300fps alır rahat.
Ve fps oyunu oynadığın için de ekrN kartının önemi pek yok senin için o yuzden rx 580 önerdim. En ucuz bence böyle halledersin.

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
864
İsim
Emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Senin yeride olsam r5 5600lü ddr4 bir anakart dizerdim. Sonra da 2.el rx 580 alırdım. Bu yeter sana hayli hayli.

I5 4590 işlemcim valo 150 fps alıyor, bu dediğim işlemci +300fps alır rahat.
Ve fps oyunu oynadığın için de ekrN kartının önemi pek yok senin için o yuzden rx 580 önerdim. En ucuz bence böyle halledersin.
Bir arkadaşım için lazım da, uğraştırmaması iyi olur, sıfır olması daha iyi.

Ya da kampanya dönemleri ne zamanlar, en yakın ne zaman indirimler görebilme ihtimalimiz var, bilgisi olan var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Koray D
Bir arkadaşım için lazım da, uğraştırmaması iyi olur, sıfır olması daha iyi.

Ya da kampanya dönemleri ne zamanlar, en yakın ne zaman indirimler görebilme ihtimalimiz var, bilgisi olan var mı?
o zaman sıfır alacaksa bence hazır sistemleri takip etsin çok hesaplı sistemler denk gelebiliyor indirimler ne zaman olur belli olmaz belki 23 nisan indirimleri olur 19 mayıs olabilir sonra hazinda karne indirimleri olabilir gibi her cuma akşamı incehesap sitesinde indirimler oluyor gaminggecesi adında

Top Bottom