Neler Yeni

cs de seçkin almak mantıklı mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yunus Emre Sezer
arkadaşlar yakın zamanda cs 2 yani cs ye büyük bi güncelleme gelecek ve ben de seçkin almayı düşünüyorum , alsam cs 2 de geçerli olur mu veya almam mantıklı olur mu ?

xxefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Efe Aksu
arkadaşlar yakın zamanda cs 2 yani cs ye büyük bi güncelleme gelecek ve ben de seçkin almayı düşünüyorum , alsam cs 2 de geçerli olur mu veya almam mantıklı olur mu ?
mantıklı bulmayan ben bile aldım kaç ay öncesinden her haftada bir kere rütbe atlasan kasa ve skin düşüyor oyunda hafta ise çarşambadan çarşambaya yenileniyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

mantıklı bulmayan ben bile aldım kaç ay öncesinden her haftada bir kere rütbe atlasan kasa ve skin düşüyor oyunda hafta ise çarşambadan çarşambaya yenileniyor
alıcaksan paranıda çıkartmaya çalışcaksın ama

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yunus Emre Sezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

nasıl oluyor yani zarar etmemek için mi

2 ayda çıkar mı peki?

BeKo'O

80+ Silver
Oynayacak isen al, cs rekabetçi bi fps oyunu düzenli oynuyorsan al derim sonuçta kasa falan da düşüreceksin. Ayrıca daha zam yaparlar ilerde cs2'ninn gelmesiyle beraber öyle düşünüyorum. Hiç fps oyunları ile aran yoksa pek yanaşmaman gereken bir oyun

xxefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Efe Aksu
nasıl oluyor yani zarar etmemek için mi

2 ayda çıkar mı peki?
yani hemen hemen az da olsa çıkarırsın bende daha parasını çıkarmadım zaten çok oynuyorsan seviyorsan cs falan alabilirsin

BeKo'O

80+ Silver
haftada 2 kasa düşüyor, 2 kasanın ortalama fiyatı 50 liraya yakın bir şeyler oluyor genelde (çok şanssız değilsen) yani 6 haftaya yakın bir sürede seçkin parası çıkıyor o şekil hesapla

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yunus Emre Sezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oynayacak isen al, cs rekabetçi bi fps oyunu düzenli oynuyorsan al derim sonuçta kasa falan da düşüreceksin. Ayrıca daha zam yaparlar ilerde cs2'ninn gelmesiyle beraber öyle düşünüyorum. Hiç fps oyunları ile aran yoksa pek yanaşmaman gereken bir

haftada 2 kasa düşüyor, 2 kasanın ortalama fiyatı 50 liraya yakın bir şeyler oluyor genelde (çok şanssız değilsen) yani 6 haftaya yakın bir sürede seçkin parası çıkıyor o şekil hesapla
teşekkür ederim

Top Bottom