Cs de sürekli ban yiyorum

Reaksiyon skoru
125
Bilgisayarda herhangi bir şey yok öncesinde de indirmedim ilk hesabım 20 saat ve arkasından 1 hafta yedi sonra bi arkadaşımın hesabıyle girdim dedim ki herhalde fazla report yemekten güven seviyesi düştü o yüzden direkt ban yiyorum ama yeni hesapta ban yedi bilgisayarda herhangi bir yazılım yok fakat mouse de ak macrosu var bunu oyunun görebileceğini sanmıyorum,biri bana bu durumu açıklasın

Bilgisayarda herhangi bir şey yok öncesinde de indirmedim ilk hesabım 20 saat ve arkasından 1 hafta yedi sonra bi arkadaşımın hesabıyle girdim dedim ki herhalde fazla report yemekten güven seviyesi düştü o yüzden direkt ban yiyorum ama yeni hesapta ban yedi bilgisayarda herhangi bir yazılım yok fakat mouse de ak macrosu var bunu oyunun görebileceğini sanmıyorum,biri bana bu durumu açıklasın
macro yazılımlı ise onu hile saymış olabilir

Herhangi pc de olan bi yazılım değil mousenin kendi uygulaması içinde bi yazılım
tamam işte oyuna girdikten sonra ak için yaptığın makroyu devreye sokunca hile olarak algılıyor defult ayarlara alıp dene

acısıyla bizde anladık,kimse yemez bize denk gelir
Hocam açık konuşayım macro zaten ban sebebi, hak etmişsin. Bunun yanında macro tespit etmesi zor bir şey değil, sistem sadece yazılım tespit etmiyor, davranış da inceliyor. Yani tespit edilmen de anormal değil. Hâlihazırda hile yapan birisi olmasan eğitici şekilde nasıl tespit ettiğini ve nasıl bundan kaçınacağını da anlatmak isterdim ama maalesef bunu da kötüye kullanabileceğini düşünüyorum. Yat kalk dua et hwid ban atmıyor valve, umarım ona da başlar en yakın zamanda.

Temiz güzel oyun oyna, hile yapmak istiyorsan hvh sunucularda oyna.

Hocam açık konuşayım macro zaten ban sebebi, hak etmişsin. Bunun yanında macro tespit etmesi zor bir şey değil, sistem sadece yazılım tespit etmiyor, davranış da inceliyor. Yani tespit edilmen de anormal değil. Hâlihazırda hile yapan birisi olmasan eğitici şekilde nasıl tespit ettiğini ve nasıl bundan kaçınacağını da anlatmak isterdim ama maalesef bunu da kötüye kullanabileceğini düşünüyorum. Yat kalk dua et hwid ban atmıyor valve, umarım ona da başlar en yakın zamanda.

Temiz güzel oyun oyna, hile yapmak istiyorsan hvh sunucularda oyna.
Ad soyad
İmza
Saygılar

İnsanüstü klikler attığın için makro bile olsa anti-cheat anlıyor. Mesela 2ms arayla sürekli bir insan hiç sapmadan tıklayamaz yada bazı mouse hareketlerini yapamazsın kusursuz bir şekilde. Bu şekilde girdilerinden tespit ediyor.

hile kullanmak istiyor ve ban yemek istemiyorsan midnight hilesi güzel 5 dolar falan olması lazım ezmod satıcısından alıyordum ben sorun yaşamadım

70 küsür levelli steam hesabımda açıyordum yine de bir şey olmadı

makro türevi şeyler kullanma tespit ediliyor kullanacaksanda redditte falan araştırma yap kaliteli paralı macro kullan gerçi para verince macroya gerek yok direkt hile alabiliyorsun
Motor nöron becerileriniz ortalamanın çok mu altında? Hile kullanmanı geçtim niye teşvik ediyorsun?

Motor nöron becerileriniz ortalamanın çok mu altında? Hile kullanmanı geçtim niye teşvik ediyorsun?
fikir verdim arkadaşın kullanası varsa sonra düzeltmiştim aslında sildim de sırf sen böyle yazdın diye eski haline çevireceğim şimdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,409
Üyeler
184,161
Son üye
neurtal
Geri